HOROSKOP LJUBAVI: Koji znak se najljepše, a koji najstrastvenije ljubi..

 

Astrologija nam može otkriti mnogo o našem ponašanju i karakteru. Zabavite se i proverite koliko ona utiče na stil ljubljenja i proverite čija vam tehnika najviše odgovara

Ovan

Spontanost je vaše srednje ime! Osoba ste od akcije koja prvo deluje, a tek onda promisli. Ponekad ćete uhvatiti svog partnera nespremnog i strastveno ga poljubiti bez obzira gde se nalazili, pa čak i ako ste na ulici, a napolju pada jaka kiša.

Bik

Senzualna ste osoba koja voli da uživa u svemu, pa tako i u ljubljenju. Poljubac obično započinjete nežnim dodirom usana pa ga pretvarate u dugo, vlažno i uzbudljivo iskustvo. Njime želite preneti svom partneru poruku koliko ga volite i cenite.

Blizanci

Osoba ste koja ima mnogo toga da kaže, pa vam je nekad teško da se skoncentrišete na samo jednu stvar. Upravo zato kratki i slatki poljupci podcrtani zavodljivim rečenicama, vaš su adut. Obožavate uzbuditi um pre nego što prislonite usne uz drugu osobu.

 

Rak

Sentimentalni ste po prirodi i ljubite se celim svojim srcem. Isto očekujete i od partnera, pa se ne možete predati poljupcu ako ne osećate određenu dozu emocija s druge strane.

Lav

Nijedan drugi horoskopski znak ne voli da bude u centru pažnje kao vi. Ne čudi stoga što se ljubite ‘filmski’ kao da ste dobili glavnu ulogu u Prljavom plesu ili Titaniku. Lavovi su vrlo impulsivni i skloni davanju vlažnih poljubaca na javnim mestima.

Devica

Mozak vam je uvek u petoj brzini, pa je pripadnicima ovoga znaka ponekad teško opustiti se i prepustiti svakodnevnoj razmeni poljubaca. No kada ste u ozbiljnoj vezi, a između vas i partnera postoji snažna hemija, insistiraćete na dugim poljupcima u koje je uključeno celo telo.

Vaga

Romantična ste duša koja sanjari o starinskom udvaranju, ljubavnim porukama i večeri uz svetlost sveća. Lako iskazujete svoju nežnu stranu i vrlo ste velikodušni kod ljubljenja. Podjednako volite površne poljupce u usta i dugotrajne te strastvene poljupce.

Škorpija

Temperamentna ste osoba koja se ljubi strastveno i predano, te imate sposobnost učiniti drugu stranu ‘slabom’ u kolenima kad je zavodite. Vašem partneru moglo bi se učiniti kao da je pod uticajem snažnog ljubavnog napitka dok ga ljubite.

Strelac

Pustolovina i spontanost su vaša snaga. Ne volite se ograničavati i skloni ste eksperimentisanju kada su u pitanju poljupci. Ipak, poljubićete samo onu osobu koja je u vama probudila duboke emocije, jer ljubav je ono čemu težite u životu.

Jarac

Uvek igrate na sve ili ništa, čak i kada je u pitanju ljubav. Samopouzdani ste, usresređeni ste na trenutak i želite zadovoljiti drugu stranu. Upravo zato prilagodićete poljubac vašem partneru, odnosno stilu koji njemu najviše odgovara. Isto tako, partneru ćete dati do znanja da želite isprobati baš sve.

Vodolija

Vi uživate u zavođenju. Kada želite nekoga (impresionirati), potrudićete se kako biste stvorili savršeni ugođaj s osvetljenjem i muzikom. Partnera ćete početi da ljubite mekano i nežno, a nakon toga produbićete poljubac dok vas isti potpuno ne obuzme.

Ribe

Vi ste ultimativni romantičar koji obožava duge i strastvene poljupce od kojih se kvrče prsti. Ali imate i svoju ‘nestašnu’ stranu. Kada se želite igrati, izazvaćete partnera nežnim grickanjem, lickanjem i trljanjem usana o usnu sve dok zajedno ne izgubite kontrolu.

(zadovoljna.hr)

loading...

Facebook komentari