Horoskop nam otkriva male tajne: Šta svaki znak MORA DA URADI do 26. avgusta 2017..

 

Ovan

Sada je vreme da raščistite sve nedoumice i nesporazume sa članovima porodice. Samo, biće vam neophodno mnogo više takta u komunikaciji. Ne dozvolite da iz jedne rasprave upadnete u drugu. Problem će se rešiti, jer sve se može postići s pozitivnim stavom. Jako je dobar period za sve što se tiče rada sa nepokretnom imovinom. Mnogima od vas dolaze predivne vesti o prinovi u porodici.

  Bik

Vaša vladarka Venera daće vam mnogo više komunikacije, nego što je to ranije bio slučaj. Značajni pregovori, uz više uloženog truda, itekako mogu uroditi plodom. Neke osobe na koje ste u prošlosti bili upućeni, vraćaju se u vaš život, što će vam na određeni način goditi. Tu je i mnogo novih poznanstava, od kojih jedno postaje prijateljstvo za ceo život. Periodu do oko 10. avgusta, povoljan je za kupovinu sredstava za komunikaciju, telefona, kompjutera, tablet računara i slično, kao i za popravljanje i kupovinu prevoznih sredstava. Ali, nakon toga nikako ne kupujte, dok se za popravke nastavljaju dobri aspekti.

Blizanci

Akcent će biti na polju novca. Pružaju se prilike za rešenje značajnih stvari. Odlično je i za sva ulaganja i trgovanje. Ako očekujete nekakav novac, taj novac će (uz eventualno mala zakašnjenja), stići. Takođe, možete imati značajnih uspeha u igrama na sreću, pa samo napred. Uživaćete u dobroj klopi, što nekima nikako neće ići u prilog, zbog stvaranja viška kilograma, pa je stoga neophodan mali oprez. Nekima od vas, dogodće se da se vratite svojim potencijalima koje ste dugo vremena zanemarivali. Uhvatite ih sada.

Rak

Ceo svet je vaš. Samo napred, jer se nalazite u periodu, kada uspostavljate temelje za narednih godinu dana. Sada vam se pružaju prilike da uradite vrlo značajne stvari, vezane za profesionalni segment, kao i za polje rada sa nepokretnom imovinom. Maksimalno ih iskoristite. Ujedno, Venera u vašem znaku doneće ljubav u život, samo ako vi to želite. Mnogi koji su u ozbiljnijoj vezi, biće na nju usmereni, kada je reč o planovima za brak. I ti planovi, biće sasvim uspešno realizivani. Takođe, mnoge od vas očekuje ostvarenje potomstva, odnosno srećne vesti o proširenju porodice. Što se tiče zdravlja, dolazi do značajne stabilizacije u odnosu na prošla dva do tri meseca.

Lav

Venera u Raku zaista će mnogima od vas doneti pregršt užitaka. Mnoge od vas očekuje ulazak u tajnu ljubavnu vezu. Sada uživajte, a posle razmislite kako ćete dalje, jer će u periodu do kraja godine biti neophodni određeni veći rezovi u vašem životu. Budite pažljiviji, kada je reč o novim osobama u vašem životu, jer bi vas na određeni način mogli izmanipulirati.

Devica

Idealan period za ostvarenje brojnih zamisli, planova i želja. U slučaju da razmišljate o promeni posla, odnosno o započinjanju nove poslovne aktivnosti, novog posla ili poslovnog projekta, samo hrabro, jer uspeh je tu pred vratima. Pored toga, mnogo više vremena, nego inače, provodićete u društvu dragih prijatelja. Postarajte se da tako ostane i kada Venera izađe iz Raka. U slučaju da imate hroničnih problema vezanih uz kardiovaskularni sistem, sada dolazi do znatnog poboljšanja.

Vaga

Glavni akcent biće na polju posla i karijere. Uz samo malo više truda, uspeh je izvestan, šta god da radite i čime god da se bavite. Uopšteno gledano, to će predstavljati veliku odskočnu dasku u vašoj karijeri i dati vam mnogo povoljnog vetra u leđa da nastavite da se borite dalje. Takođe, povoljan ishod situacije dolazi kroz svaki poduhvat reguliaanja statusnih i administrativnih pitanja, kao i vezano za polje sudstva, ali i pravde u širem smislu te reči. Savet je da se više usmerite ka bavljenju sportskim aktivnostima.

Škorpija

Vodite računa o svojim snovima, kao i mislima koje se ponavljaju ili javljaju na specifične načine, u takvim specifičnim situacijama i mestima, s obzirom da vam govore o mnogim značajnim koracima koje treba da preduzmete u budućnosti. Mnoge od vas očekuje odlazak na zanimljivo putovanje, a ako samo razmišljate o istom, savet je da nemate što razmišljati već se odmah na put spremite. Očekuje vas jako lep provod. Idealan period za sve koji su ovo ljeto posvetili spremanju ispita u okviru edukacijskog programa koji pohađaju. Takođe, ako razmišljate o upisu na određeni edukacijski program, obavezno to uradite, jer će to pohađanje doprineti da se osećate mnogo bolje. Savet je da više vremena provedete u duhovnom razvoju, kroz duhovnu tehniku koja vam najviše odgovara, ili razvoju neke nove veštine.

Strelac

Venera vas štiti od brige i tenzije kojima ste podložni unazad već nekoliko zadnjih meseci. Sada je pravo vreme za rešavanje finansijskih pitanja, i to posebno onih koji se tiču banke, pozajmljenog novca, dugovanja u svim oblicima, burzanskog poslovanja i slično. Na ličnom planu, ulazite u fazu velikog spremanja svog života, na pomalo bolan i(li) drastičan način. Raskrstićete sa svime što vam nije odgovaralo u životu, i što je ometalo da se osećate srećno i ispunjeno. Savet je da čitate dela iz pozitivne psihologije, koja mogu jako motivacijski uticati na vas u ovom životnom periodu.

Jarac

Akcent će biti na uspostavi skladnih i harmoničnih odnosa sa drugim ljudima. Ukoliko je sa jednom ili više osoba u proteklom periodu bilo kakvih većih problema, sada dolazi do poboljšanja u odnosu, naravno samo ako vi to želite. Vrlo je uspešan period za sve vidove pregovora, dogovora, sklapanja ugovora, kao i uspostave partnerstva u svim vidovima prodaje i javnosti. Vaša reč se poštuje i ceni. Očekuju vas pozitivni ishodi i kada se radi o prodaji i kupovini nepokretne imovine, zatim u svim vidovima isterivanja pravde, te snažna podrška od strane drugih ljudi. Mnogi slobodni Jarčevi se mogu nadati ulasku u vrlo ozbiljnu ljubavnu vezu, koja će zasigurno biti krunisana brakom. A, onima koji su se odlučili ili će se tek odlučiti na brak, neka je sa srećom. Ukoliko ste imali nekakav zdravstveni problem, koji nikako da se reši, savet je da potražite još jedno mišljenje i usmerite se na neki od alternativnih vidova lečenja.

Vodolija

U ovom periodu očekuje vas da uložite mnogo rada i truda. Velikog uspeha će imati svi koji su nezaposleni, a teže pronalasku posla, kao i oni koji žele otpočeti još jedan posao. Ako ste imali nekakvih problema sa zdravljem u prošlom periodu, ili ih još uvek imate, uz nešto veću angažovanost i posvećenost, spomenuti problemi počinju da se rešavaju. Pored navedenog, sada se pružaju odlični uslovi da raskrstite sa svime što je u prošlosti ostalo nedovršeno i nerešeno, nezavisno o kom životnom polju da se radi. Savet je da budete oprezni u odnosima sa nepoznatim ljudima, jer vam u nekim segmentima neće biti naklonjeni, a to javno neće pokazivati, pogotovu ako od vas trebaju izvući nekakvu korist. Isto važi i za sve one u čije dobre namere i sami sumnjate. Ipak, pokažite humanost prema osobama koje su u vidno teškoj materijalnoj ili zdravstvenoj poziciji, jer to je vaša misija za ovaj period Venere u Raku.

Ribe

Venera u Raku će vam staviti akcent na polje kreativnosti i zabave. Kao hedonisti po prirodi, dobru zabavu zasigurno nećete propustiti, ali ako do sada niste, krajnje je vreme da se usmerite ka nekom vidu kreativnog izražavanja. Nema potrebe za potiskivanjem svojih potencijala, kako to inače imate običaj da radite. Mnogima koji su slobodni, očekuje vrlo strasna letnja ljubavna romansa, a mnoge i neplanirano ostvarenje potomstva. Pored navedenog, mnogi od vas bi mogli da ostvarite sasvim solidne dobitke u igrama na sreću, pa makar pokušajte. A, ako ste već aktivni na tom polju, intenzivirajte se.

(Astroportal)

loading...

Facebook komentari