HOROSKOP: Žene rođene u ovom znaku su prave dame i SAN SVAKOG MUŠKARCA..

 

Ove žene su društvene i imaju neverovatan talenat za komunikaciju. One vole da budu okružene prijateljima i porodicom. One su harizmatične i prosto neodoljive. One predstavljaju jin i jang, jer poseduju fascinantan miks logičkog i emocionalnog razmišljanja.

Vešto komuniciraju, odlične su diplomate i brzo će pobiti nečije mišljenje pomoću njihove “hladne glave” u kombinaciji sa šarmom.

Ipak, i one greše, ali zbog dobroćudne prirode će priznati svoje greške – ne dozvoljavaju svom egu da im stoji na putu.

Govorimo o ženama rođene u znaku Vaga.

Vage zahtevaju čvrstu vezu i partnera koji će se radovati malim znacima pažnje, uključujući i poruke na papirnom srcu ili buketu cveća. Iako izgledaju mirno i staloženo, žene Vage imaju tendenciju da budu veoma razigrane i romantične, pa je njihov savršeni partner u znaku Vodolije ili Blizanaca.

One će uvek iskreno reći ono što im je na umu i zbog toga ponekad mogu zvučati grubo. Ovo možda ne može da izdrži svako – pa ako niste spremni za bolnu istinu, ne bi trebalo da budete u njihovoj blizini. Međutim, kada biraju svog partnera, biće potpuno lojalne, a zauzvrat će zahtevati samo podršku i ljubav.

Možete ih prepoznati po svojoj eleganciji koja krasi svaki njihov pokret. One su savršeno prirodne, lepe, elegantne i uvek svoje.

Njihove spoljne karakteristike su pravilne crte lica, rupice na obrazima i širok blistav osmeh. Vage imaju lepe zube, uzan struk i naglašene kukove.

(zenskimagazin.rs)

loading...

Facebook komentari