AKO IMALO DRŽIŠ DO SEBE, OVO SEBI NEĆEŠ DOZVOLITI: 8 stvari koje jaka žena nikad NE RADI zbog muškarca

 

Jake žene i te kako će se složiti s ovim.

Postoje žene koje su zaslepljene ljubavlju do te mere da postaju iracionalne i potpuno ignorišu crvene zastavice, koje se pojavljuju u njihovom ljubavnom odnosu. One će baš sve učiniti da zadrže svog muškarca i pritom će ignorisati svoje potrebe i druge ljude oko sebe.

S druge strane, postoje odrasle žene, koje znaju razliku između dobre i loše veze te one nikada neće napraviti jednu od ovih stvari kako bi ugodile muškarcu.

1. Menjanje izgleda

Ako vas muškarac stvarno želi, on će vas voleti bez obzira na vaš spoljni izgled. Mali savet u vezi toga što vam dobro stoji neće škoditi, ali ako vas prisiljava da izgledate na određeni način, koji se njemu sviđa, onda on nije tu iz pravih razloga.

2. Čekanje njegovog odobrenja

Jaka žena ne treba da čeka ničije odobrenje za svoje postupke pa nikada ne dopustite da vas strah od toga šta će on reći zaustavi da radite ono što volite i želite. Dovoljno ste zreli da sami donesete ispravnu odluku pa nemojte tražiti odobrenje za postupke ni od koga drugoga osim sebe. Pitajte ga za mišljenje, ali ne dopustite da kontroliše vašu odluku.

3. Odustajanje od svojih snova

Niko ne bi trebalo da bude prepreka na putu ostvarivanja vaših ciljeva pa tako ni on. Ionako vam ne treba čoveka koji vodi računa samo o svojim interesima i nije voljan da sazreva s vama i bude vam podrška u apsolutno svemu, čak i kada su u pitanju stvari koje nije planirao.

4. Skrivanje intelektualnih sposobnosti

Iz nekog iznenađujućeg razloga, neke žene misle kako je pretvaranje da su glupe slatko i privlačno, ali uveravamo vas kako to nije slučaj. Iako istraživanja pokazuju kako se muškarci boje inteligentnih žena, bolje je biti ono što jeste i privući pravu osobu. I zapamtite, pametno je novo seksi.

5. Žrtvovanje svojih drugih odnosa

Prijatelji su važni jer su oni bili uz vas i dok njega nije bilo na vidiku pa ih nipošto nemojte uzimati zdravo za gotovo, sada kada je on ušao u vaš život. Sada ćete imati nešto manje vremena za njih i porodicu ali to nipošto ne znači da bi trebalo da ih u potpunosti ignorišete.

6. Stavljanje njega u središte života

Imali ste život i pre njega, a snažne žene to imaju na pameti i kada uđu u novi ljubavni odnos. One tako ne odustaju od drugih ljudi oko sebe, vremena samo za sebe i svojih hobija. Naprotiv, solo vreme dokazano može poboljšati i vaš odnos pa se nemojte ponašati kao prilepak.

7. Davanje dopuštenja da vas kontroliše

Od načina kako se oblačite ili ponašate do toga kako živite svoj život i s kim se družite. Takvo ponašanje je vrlo uvredljivo za vas pa ne dopustite da njegova ljubomora i posesivnost počnu da vas ograničavaju.

8. Menjanje svojih uverenja

Nikada nemojte prihvatiti muškarca koji ne poštuje vaše standarde i vrednosti, jer su oni deo vas. Pa ako naiđe jedan takav, bolje neka odmah produži dalje.

(index.hr)

loading...

Facebook komentari