IMAŠ PREMIJU: Znakovi da imaš muškarca koji te nikad neće prestati voljeti..

 

Muškarci su ponekad na lošem glasu. Stereotip muškarca na koji smo navikli ne čini ništa s ovog popisa koji sledi. Istina je da kad muškarac nađe pravu osobu, zna da će s njom biti zauvek i trudi se to održati. Ako pored sebe imaš ovakvog muškarca, prava si sretnica i on je taj.

1. POTPUNO JE PREDAN TEBI I VAŠOJ VEZI

Biti uz tebe kroz razdoblje bez izazova je lako. Ali kad postane teško, držite se zajedno. Pravi muškarac ne odlazi nakon male svađe i ne iskaljuje se na tebi kad je loše volje. Razume važnost važe veze i ničem neće dopustiti da to uništi.

2. NE IZBEGAVA PROBLEME

Pravi muškarac ne odlazi kad krenu problemi. Takođe ne zadržava svoje osećaje dok ne eksplodira. Ako ga nešto muči, pažljivo to kaže. Voli razgovarati o problemima i potrudiće se rešiti bilo koji problem koji se provlači kroz vezu. Razume da čak ni veći problemi ne definišu vezu; važno je da se oboje s njima suočite.

3. OBRAĆA PAŽNJU NA MALE STVARI

Ako je živeo sam, verovatno ga nije bilo briga za prljavo suđe, prazan frižider ili punu vreću smeća. Ali zna da je tebi to važno i zato brine da je stan čist i frižider pun. Nikad neće bez tebe gledati film koji voliš i pustiće da biraš pesme u autu. Čak i ako stvarno mrzi tu radio stanicu.

4. PAMETAN JE I MUDAR

Prava mera inteligencije muškarca je šta radi s mudrosti koju ima. Vidi stvari objektivno, može ti dati konstruktivan savjet, nezavisno o situaciji u kojoj se nalaziš. Stavi se u tvoju kožu i pokuša razumeti kroz šta prolaziš. Ne odmahne rukom na tvoje probleme niti ima odgovore pune klišeja. Znaš da će preneti svoju mudrost na vašu decu.

5. ŽELI DA SE OSEĆAŠ DOBRO U SVOJOJ KOŽI

Misli da si predivna. Zašto bi inače bio s tobom? Ali nije dovoljno da on to misli; on se pobrine da ti to znaš. Ne koristi samo reči da te uveri. Oseti kad imaš „dan loše frizure“ i udeli ti kompliment. Uvek nađe načine da se osećaš lepom iznutra i izvana, bez obzira na to kako se u tom trenutku osećaš. Učiniće sve u njegovoj moći da se svakodnevno vidiš onako kako te on vidi.

6. TVOJI PROBLEMI SU I NJEGOVI

Ako te nešto muči, muči i njega. Preuzeće tvoje probleme na sebe i pokušati ih rešiti ili pronaći način da što bezbolnije prođeš kroz njih. Zbog tvojih problema nekad ne može spavati, ali mu to ne smeta. Smeta mu kad imaš problem, a on ti ne može pomoći. Kad se takva situacija ne može izbeći, da sve od sebe da bude uz tebe. Bez obzira na sve.

7. SMEJE SE TVOJIM GREŠKAMA

Svestan je kako svi greše i jednostavno slegne ramenima na tvoje greške. Ako ga uvrediš, zna da to nisi mislila. Rešiće to kroz smeh, čak i ako ga je malo zabolelo. Ako ga izneveriš (npr. ostaneš duže na poslu, a trebali ste na večeru), neće ti to zameriti. Brižan je i osećajan, ali nikad neće želeti da se ti loše osećaš zato što si ga povredila.

8. SVOJE GREŠKE SMATRA OZBILJNIMA

S druge strane, muči ga sve što on napravi, a tebe povredi. Ne brine često, ali kad tebi prouzrokuje bol, učiniće sve da to ispravi. Nikad ti neće reći da se samo šalio i da se oraspoložiš. Poznaje te dovoljno dobro da zna što te povredi i nikad to ne bi namerno učinio.

(zdravasretna)

loading...

Facebook komentari