ISTRAŽIVANJA POKAZALA: Koju boju KOSE i očiju muškarci najviše VOLE

 

Jedna studija nam je dala odgovor koji će vas prilično iznenaditi..

Iako fizički izgled nije najbitniji i najpresudniji ne možemo da zanemarimo činjenicu da svi imamo određeni tip koji nas privlači. Nekada biramo po boji kosi, nekada po neodoljvom pogledu, nekada nam je osoba slatka i simpatična bez obzira na ove fizičke karatkteristike.

S obzirom na to da ste se sigurno često pitale kakve devojke najviše privlače mušku pažnju saznali smo odgovor i to preko jedne studije.

Naime, 2000 muškaraca na društvenoj mreži Badoo odgovaralo je na pitanje kakvu boju kosu i oči preferiraju da vide na nežnijem polu.

Odgovor će vas iznenaditi!

Žao nam je plavuše, ali momci ipak više vole brinete sa plavim očima! 60 odsto momaka je izjavilo kako im je kombinacija tamnije kose i plavih očiju najprivlačnija, dok je najmanji broj pripao riđokosama (samo 8%).

oci-kosa-faca-riba

Plave oči su kao što smo spomenuli najomiljenije, jer je čak 40 osto izjavilo kako obožavaju devojke sa svetlim očima, dok je iznenađujući mali broj glasova pripao zavodljivim zelenim (samo 17%)

Možemo samo da zaključimo da bi se momci složili sa izborom Bred Pita i izabrali pre Anđelinu nego Dženifer Eniston zar ne?

(cosmopolitan.rs)

loading...

Facebook komentari