IZNENADIĆETE SE: Ovakve žene su najprivlačnije muškarcima

Pred njima padaju svi muškarci!

Istraživanja su pokazala šta muškarci najviše vole kod žena…

Nije bitno da li imate neki određeni tip žene, sigurno ćete se složiti sa nama, da svi muškarci vole određene stvari na ženi. Naučnici cu upravo hteli da odrede šta je to što svaki muškarac potajno traži na ženi i došli su do vrlo zanimljivih odgovora.

1. Zadnjica i kukovi

Da, muškarci vole žene koje imaju malo veću zadnjicu i kukove. Muškarci su se složili da su žene sa većim kukovima i zadnjicom mnogo privlačnije i da teško mogu da odole takvim ženama.

2. Visok glas

Iako na glas najmanje obraćamo pažnju, istraživanja su pokazala da su žene sa višim glasovima bile privlačnije muškarcima.

3. Kosa

Nije ni čudo što žene toliko vremena provode kod frizera i sređuju svoju kosu. Žene sa dobrim frizurama gotovo uvek imaju prolaz kod muškaraca, što je i razumljivo. Žene sa dugačkom kosom su se pokazale kao najprivlačnije i muškarci su reli da vole kada njigova lepša polovina ima dugačke pramenove.

4. Osmeh (zubi)

NIko ne voli žute i kvarne zube. Zbog toga je beo osmeh jedna od najbitnijih stvari koju muškarci uvek traže kod žena.

5. Prirodan izgled

Iako žene imaju kosntantno mišljenje da sa tonu šminke izgledaju bolje, muškarci ne misle tako. Skoro svi muškarci su rekli da su žene prirodnijeg izgleda daleko od lepše od onih koje nose šminku, silikone i druge dodatke.

6. Crvenokose

Ako se neka od pripadnica lepšeg pola premišlja u koju boju da se ofarba, onda mora da zna da je crvena pobednička boja. Riđokose i crvenokose devojke su se pokazale kao najprivlačnije, što znači da plavuše nisu više toliko u trendu.

(muskimagazin.rs)

loading...

Facebook komentari