IZNENADITE GA I BIT ĆE VAM VJERAN KAO PAS: Ovih 5 stvari će u krevetu da naprave ludilo..

 

Iznenadite ga

Uzburkajte mu strasti i pre nego što uđete u spavaću sobu tako što ćete uraditi nešto neočekivano. Na prime,r dok ste u prodavnici ubacite u korpu kutiju kondoma, čime ćete mu staviti do znanja šta ga čeka kasnije ili mu šapnite neku seksualnu maštariju.

Sigurno će jedva čekati da dođete kući i prepustite se nevaljalim igrarijama.

Budite kreativne

Umesto da seks započnete uobičajenim maženjem i nežnim poljupcima, pogledajte ga zavodljivo i predložite mu da za promenu započnete jednu nevaljalu seksi igricu u kojoj će svako imati neku izmišljenu ulogu.

Možete se čak i maskirati ako će vam to pomoći da lakše uđete u ulogu, na primer seksi bolničarke…

Pokažite mu nešto što do sada nije video

Ako nemate naviku da nosite seksi donji veš, sada je prava prilika za to. To znači da, ako obično nosite fine, čipkane komplete u pastelnim bojama, vreme je da ih zamenite crnim čipkanim čarapama s halterima.

Ako vaš partner nije navikao da vas vidi u ovom izdanju, ovo je najbolji način da rasplamsate njegov libido.

Uhvatite ga nespremnog

Gotovo svi muškarci maštaju o tome da se prepuste moćnoj, strasnoj ženi, ali obično osećaju pritisak očekivanja da su oni ti koji u spavaćoj sobi moraju da dominiraju, pa uglavnom teže priznaju takve maštarije.

Zato mu priuštite to iskustvo. Gurnite ga na krevet i skinite ga, tako ćete mu pokazati ko vodi igru. Sigurno ćete ovim ponašanjem izazvati lavinu strasti.

Promenite više mesta

Ako započnete vaše vruće igrice u spavaćoj sobi, prekinite na trenutak, uhvatite ga za ruku i recite mu da vas prati. Ako vas pita kuda ga vodite recite mu da će uskoro saznati.

Možda ćete ga odvesti u kupatilo pod vruć tuš ili u dnevnu sobu, gde ćete se poigrati na podu. I zapamtite da nije toliko važno mesto, već osećaj avanturizma, koji će svakako osvežiti vašu dnevnu rutinu i oraspoložiti vas za naredni radni dan.

(superzena.net)

loading...

Facebook komentari