KAD JE MUŠKARAC ZALJUBLJEN, A KRIJE: 6 znakova da on za tebe živi

 

Kad je muskarac zaljubljen a krije: Poznato je koliko muškarci teško izgovaraju “Volim te”. Ali, iako ne izgovore nijednu reč na “LJ” ne znači da ne gaje duboka osećanja.

“Bulji u vas”

Muškarci su vizuelni tipovi i ako vas gleda iz daleka dok nešto radite ili se netremice “zakuca” u vaš izraz lica (u bilo kojoj situaciji) to znači da ste vi predmet njegovih želja i obožavanja.

Kupuje hranu koju volite

Ako otkrijete u kuhinji vaš omiljeni keks, musli, sveže voće ili bilo šta što volite da jedete znajte da on misli na vas i na najmanje romantičnim mestima, u supermarketu ili na pijaci. To sigurno znači da mu je stalo da se osećate lepo i da uživate pored njega.

Govori o budućnosti

Ako saopštava bilo kakve namere koje ima u skorije vreme, to znači da želi da ste upućeni, otkriva njegove planove. Ukoliko pomene i vas, želi da sazna šta mislite o tome – voli vas.

Nosi džemper koji ste mu poklonili

Muškarci, mahom, nisu izbirljivi kada je garderoba u pitanju, ali ako nose prilično često džemper, majicu ili pantalone koje ste mu kupili govori da mu je veoma stalo do vašeg mišljenja, a i da mu se dopada izbor.

Stoji pored vas u kafiću

Ako stojite zajedno, jedno do drugog dok ispijate piće u kafiću, recimo, to dosta govori o tome kako ste “pozicionirani” u njegovom životu. Ako još nije siguran u svoja osećanja stajaće nekoliko koraka iza ili ispred vas. Poza “rame uz rame” ukazuje da je posvećen, a u tom položaju može nežno da šapuće ili da vas kradom poljubi.

Slaže se da se javljate na njegov telefon

Ako vam muškarac kaže da se javljate na njegov telefon dok je u kuhinji, kupatilu… to znači da vam je ustupio poslednju liniju odbrane svoje privatnosti. Takav gest ukazuje da on nema apsolutno ništa da krije i da sve želi da podeli sa vama.

(24sata.rs)

loading...

Facebook komentari