KAD ON ODE BEZ IKAKVE NAJAVE: 4 razloga zašto muškarac kojeg volite samo nestane iz vašeg života

 

Jedan od najgorih načina da završiš neki odnos je taj da muškarac jednostavno nestane. Pristup na koji se žene mršte ujedno je jedan od omiljenih muških pristupa, a ovo su mogući razlozi zbog kojih se to dogodilo.

Nije te shvatao ozbiljno

Neke će žene nakon 2 sastanka misliti da su u vezi, a muškarcima to nije ni na kraj pameti. Ako je nestao, moguće je da te jednostavno nije shvatio kao nešto zbog čega bi trebalo da najavi odlazak.

Ne želi da te povredi

Zvuči smešno, ali ponekad muškarci iščeznu samo zato da ne bi morali da objašnjavaju šta im se ne sviđa u vezi. Možda ti je učinio uslugu – želiš li stvarno da znaš šta mu je kod tebe bilo toliko odbojno?

Ne želi da te laže

Pa jednostavno nestane. Zna da ćeš ga pitati neprijatna pitanja ako najavi da odlazi i zna da na njih neće hteti da odgovori. Umesto da ti laže i dodatno te vređa, jednostavno se povlači i odlazi.

Prestravio se

Možda si tip žene koju treba ženiti, a on nikako nije spreman na to. Muškarci se često prestrave kad upoznaju ženu koja bi mogla da promeni njihovu rutinu, a ako nisu spremni da se odreknu slobodnjačkog života, moguće je da im jedino preostaje beg.

(index.hr)

loading...

Facebook komentari