Kad sam s tobom, sve je dobro

 

Kad sam s tobom, padaju svi moji zidovi. Više nisam ledena. Moji najoštriji rubovi su postali nježni zbog tvojih dodira. Smirio si nemirno more unutar mene.

Rekao si mi da te pogledam, da ti vjerujem, da vjerujem kako će sve biti u redu. Podsjetio si me da je u redu nemati sve pod kontrolom, da ne trebam uvijek biti prisebna. Rekao si mi da sam predivna, učinio si da vidim svoju osobnost na način na koji je ti vidiš.

Nekim ljudima trebaju dani, mjeseci ili godine da me razumiju. Ti me jednostavno shvaćaš. Glupiramo se, pustimo prastare pjesme i plešemo po dnevnoj sobi smijući se. Iako nisi ljubitelj slatkog, doneseš mi sladoled kad dolaziš. Jer znaš koliko ga volim.

Ponekad stojimo u kupaoni i raspravljamo o duljini mojih šiški ili se svađamo oko sitnica- koje cipele ti bolje pristaju uz traperice. Ima dana kad pokušamo raditi nešto korisno, ali završimo gledajući smiješne video klipove ili ne radeći ništa. Ponekad se ponašamo kao odrasli, činimo sve što moramo, a ponekad smo kao djeca.

Svakodnevno me učiš nove stvari i otkrivam svašta o tebi. Naučio si me kako se obraniti. Naučio si me kako prelaziti cestu (pogled lijevo, desno, pa lijevo) i kako rezati povrće i voće bez da si odrežem prste.

Možemo satima sjediti na istom mjestu i imati smislene razgovore. Možemo razgovarati o našim strahovima ili koliko značimo jedno drugome. Možemo pričati o važnim temama, a ne samo besmislenim stvarima.

Šalimo se na blesav način dok naši prijatelji preokreću očima, ali prihvaćaju da smo postali zajednica. Ti poštuješ moja mišljenja, ja poštujem tvoja, ali mi i daješ najbolje savjete jer znaš što je najbolje za mene.

Uvijek kažeš da odlutam i da te ne slušam i ponekad je to istina. Jer te pogledam i shvatim kako se nikad nisam osjećala ovako kao s tobom.

Kad sam s tobom, osjećam kao da možemo osvojiti svijet. Kad sam s tobom, osjećam se kao kod kuće.

Izvor: zdravaisretna.hr

 

loading...

Facebook komentari