KAŽEŠ LI OVO SVOM MUŠKARCU: Gledat će te kao JADNICU, a na kraju i ostaviti..

 

Ženama je bolje neke stvare ostaviti neizrečenim, prešutjeti ili kako god to želite zvati – uglavnom, napraviti da njihovi partneri ne znaju te informacije jer su muškarci prilično sujetna i osjetljiva bića koje vole stvarati svoje teorije zavjere.

Stoga, o seksu s bivšim nemate što razgovarati, jer trenutni partner očekuje da je upravo on najbolji kojeg ste ikad imali. U svakom pogledu, naravno. Osim ako stvarno niste imali patetičnu vezu s likom koji je imao najmanjeg na svijetu … izostavite bilo kakve detalje prošlih veza.

Prijatelji koje imate sumnjivi su u startu, a oni u koje ste nekad bili zaljubljeni još i više, stoga svom dragom sigurno ne trebate reći ništa o tome. Naravno, bilo bi pristojno da niste i dalje tajno zaljubljeni u njega i sanjarite o padu u njegov zagrljaj ….

Zadnja stvar koju muškarci stvarno ne trebaju, a i ne žele znati, o vama je vaša cjelokupna procedura uljepšavanja. Naime, kad bi je znali, vjerojatno bi se pitali hodaju li sa ženom s ove ili neke druge planete.

(metro-portal.rtl.hr)

loading...

Facebook komentari