Koliko god da ste slatke i fine: Zbog ove 4 stvari će on skorz izgubiti interes

Momcima nije lako, a ništa lakše nije ni ženama – u moru različitih pristupa ljubavi i teorija o tome tko kome prvi treba prići, ponekad se čini da većina vremena otpada na teorje, a jako malo na ljubav.

Kao što i muškarci greše u odnosu sa ženama, greše i žene, a ovo su stvari koje najčešće rezultiraju gubitkom interesa.

Preterana nezavisnost
Žena koja ima posao, karijeru, stan i auto zvuči kao idealan ulov, a upravo je puno takvih žena SINGL. Ako dodamo i tome potrebu samostalne žene da naglasi kako sve može da plati sama i nastaje potencijalni problem. Stvar je jednostavna – muškarci vole da se osećaju kao da su nekome potrebni, a žena koja mu stalno naglašava da može i bez njega će mu ponekad biti manje privlačna od one koja mu daje osećaj da je ponekad i treba spasiti. To ne znači da morate da glumite da ste nesposobna, ali dobro je tu i tamo dopustiti da plati kafu.

Previše priče o poslu
Kad muškarac mngo priča o svom poslu u kojem je uspešan, to je pohvalno, a kad žena radi istu stvar, baš i nije. Jasno je da su u pitanju dvostruki standardi ali činjenica je da postoje muškarci koji će se preplašiti žene koja je uspešna i u poslovnom svetu jer neki od njih to shvataju kao isključivo mušku teritoriju.

Tračarenje
Ovo se s punim pravom može svrstati u iritantne ženske navike, pogotovo u očima muškaraca. Tračarenje i prigovaranje ženama ponekad predstavlja izduvni ventil, ali muškarci to vide na drugačiji način. Oni su fokusirani na rešavanje problema, a retko se koji problem rešava tračarenjem ili prigovaranjem.

Priča o bivšima
Još jedna stvar koju žene vole da rade, a muškarci vole da izbegavaju su priče o bivšim ljubavima. Ko je koga ostavio, zbog čega, ko je kriv za šta a ko nije… prosečnom muškarcu je važnija sadašnjost, a ako se nađe u društvu žene koja stalno kopa po prošlosti, mogao bi da pobegne.

Izvor: Index Rouge

loading...

Facebook komentari