Koliko se heftaš, takva si u duši: Evo koji je idealan broj seksualnih partnera, pa ti vidi…

Sigurni smo da ovaj broj ne očekujete…

Upoznavanje i razgovor sa novim partnerom je jedan od najlepših perioda u vezi, a kada na red dođe priča o ranijim seksualnim aktivnostima javlja se onih neprijatnih nekoliko minuta, piše Super žena.

Mnogi se plaše da je njihov broj preveliki i da bi mogao negativno da se odrazi na mišljenje partnera, pa čak i da se susretnu sa osudom.

Sada je jedna studija otkrila šta muškarci i žene misle o idealnom broju seksualnih partnera a broj je, sigurni smo, veći nego što očekujete.

Istraživanje je pokrenuo sajt za upoznavanje patnera “Illicit Encounters” koji je došao do podatka da je savršen broj partnera 12, a sa ovim su se saglasili i muškarci i žene.

Na pitanje zašto je ovaj broj idealan, oba pola su istakla da je važno da partner u krevetu pokaže seksualno eksperimentisanje i liberalnost.

S druge strane, neko ko je imao manje od 10 partnera smatran je previše konzervativnim i seksualno neiskusnim, govori istraživanje.

Takođe, muškarci i žene su bili istog mišljenja da su osobe koje imaju više od 19 partnera previše sebične, teško uhvatljive i nepoverljive.

Izvor: Besno Pile

loading...

Facebook komentari