Krije li nešto od vas?

 

Ako niste sigurni jeste li paranoični ili vam intuicija besprijekorno radi, evo male pomoći. Ovo su signali da nešto skriva!

1. Drži ruke u džepovima, naslonjene bokove ili se drži za vrat dok pričate. Takvi pokreti, kažu psiholozi, služe poput oslonca koji im je potreban jer znaju da čine nešto pogrešno.

2. S puno detalja priča gdje je bio i što je radio. Ranije bi na pitanje gdje je bio odgovorio: “vani s dečkima”. Sad odgovor glasi: “bio sam s Perom na kavi, pa smo skoknuli do Marka doma na pivo, zamisli, dao je otkaz, jesam ti rekao da planira ići živjeti u Kanadu, gdje je ako mene pitaš prehladno, ja to nikad ne bi mogao, doduše i u Zagrebu je baš hladno zadnjih dana…” Želi spriječiti da postavljate podpitanja i da se negdje otkrije da laže, pa pokušava voditi razgovor u smjeru koji njemu odgovara.

3. Kašljuca dok priča. Kad nešto taji, to ga čini nervoznim pa mu se suši grlo.

4. Želi se više seksati. Kako to može biti loše, pitate se. Ako vam je komunikacija dobra, onda nemate zašto brinuti, no ako u posljednje vrijeme loše ili rijetko komunicirate, a on svaki ozbiljan razgovor prekine nekim seksualnim potezom, onda seks koristi kao alibi da ne bi morao razgovarati.

5. Izbjegava vas gledati u oči, pogotovo dok vodite ljubav. Osjeća grižnju savjesti zbog nečega.

6. Trudi se biti dobar u stvarima koje je prije zanemarivao: baca smeće bez da mu pet puta kažete, ne zaboravlja kupiti mlijeko, jučer vam je čak donio mali dar bez razloga. Oh da, zbog nečeg se osjeća krivim!

 

(cosmopolitan.hr)

loading...

Facebook komentari