MAGIC WHISPERER: Nasreću, razdvojeni smo doživotno

 

Polako, čovječe, slušaj me. Nije problem u njoj. Onoga dana kada ti sve postane preče od voljene osobe, u tom danu ostaješ bez nje. Ne možeš kriviti nekoga za rastanak, ako si učinio sve da do rastanka dođe. Poruke su ništa, ali i te kako znaju popraviti loše raspoloženje. Poziv je sitnica, ali od razgovora često osjetimo golemo zadovoljstvo. Zanemariš li ženu privremeno, ona ti neće dati vremena da ispraviš proteklo vrijeme. Samo će se izmaknuti sa strane, želeći ti ugodan ostatak života. Bit će previše umorna od čekanja, ogorčena od dogođenog i prazna od prazne ljubavi.

A takve žene su najjače. Otporne. Odavno ne napadaju prve, premda se zasigurno smiju posljednje. Ne nasjedaju više na jeftine izgovore, otrcane fraze ili kojekakve slatkorječive izjave. Sada uzvraćaju udarac, istom mjerom, bez sažaljenja. Rat za rat. Emocija za emociju.  Pa ko prije zaplače.

asdasdddw

Uz malu napomenu. Ovaj put bi trebalo da imaš na umu, kako je bezopasna djevojčica uveliko odrasla. I da ubuduće neće trošiti neprocjenjive suze na bezvrijedne ljude.

By Magic Whisperer

loading...

Facebook komentari