MJESEČNI HOROSKOP ZA jul. 2018: Strijelcu moguć skandal zbog dvostruke veze, a Jarac ima priliku za uspjeh..

 

BLIZANCI

Kod vas je Uran u 12. polju od sredine maja i biće duži niz godina, a ujedno vam daje vizije da osmislite strategiju koja vam daje da se dobro izborite sa konkurencijom. Mnogi Blizanci zbog Urana u Biku mogu da se bave trgovinom hrane, odeće, nekretninama, nakitom, prevozom.

Za vreme retrogradnog Merkura od 26. jula do 19. avgusta čuvajte laptopove, automobile, ključeve, telefone, ugovore i sve papire od važnosti, pazite šta potpisujete i na dogovore.

Mnogi Blizanci se mogu zaljubiti preko posla a kako je Neptun retrogradan, situacija može biti nedefinisana ili da nešto treba da se krije. Čuvajte rameni pojas, pluća, zglobove, izbegavajte stres.
RAK

Vama su se već od sredine maja otvorili novi vidovi saradnje, moguće sa strancima, trgovina nekretninama, organskom hranom. Za vreme pomračenja vašeg vladara Meseca 27. jula sigurni su neki neplanirani izdaci.

Moguće je da vaš partner bude u lošoj energiji pa mu pomozite jer je mnogo zauzet obavezama i pretrpan poslovima. Svakako će on to ceniti, a i dobro će mu doći.

Emotivno je do sada bilo dosta povremenih upoznavanja, a sada su mogućnosti do 10. jula (i posle, od 22. do 23. avgusta) ulazak u vezu sa osobom preko posla.

Proverite krvnu sliku, moguć problem sa jetrom i žuči pa bi bilo dobro da promenite ishranu.

 

Za nastavak kliknite na strelicu ispod:
desno