Mlad Mesec je Blizancima u 25. maja 2017: Evo na šta posebno treba da obratite pažnju

Pred nama je Mlad Mesec 25.05.2017. godine u znaku vazdušnih i veoma komunikativnih Blizanaca, odnosno u prirodnoj trećoj kući horoskopa. Mlad Mesec dešava se u trenutku kada se u aspektu konjunkcije nađu Mesec i Sunce i to na istom stepenu u istom znaku zodijaka.

Ovo je dobro vreme da se započne nešto novo, a posebno je povoljno za kratka putovanja, upisivanje kursa, potpisivanje ugovora, kupovinu, prodaju ali i za sređivanje bašte, dvorišta i obavljanje prolećne setve i to zbog dispozitora planete Merkur koja u plodnom zemljanom Biku, piše Web Astrolog.

Okrenite se uživanju, energiju usmerite na ulepšavanje životnog prostora ali i eksterijera. U vreme Mladog Meseca obnovite kontakte sa onim ljudima od kojih ste se iz nekog razloga udaljili, a dobro je i da pozovete sve bližnje koje dugo niste čuli. Mlad Mesec u Blizancima budi veliku radoznalost ali i nagon da se ode negde, bilo gde.

Povoljno je vreme za kupovinu automobila, tehnike, ali i za učenje testova za polaganje vozačkog ispita, a oni koji vole putovanja sada će da se prepuste maksimalnoj uživanciji. Imaćete mnogo telefonskih poziva, sastanaka, sms poruka. Komunikacija će da bude toliko intenzivna da mnogi odvas neće moći sve da postignu.

Ovaj Mlad Mesec najviše će da prija Blizancima, Vagama, Vodolijama, Ovnovima i Lavovima. Pogledajte svoj natalni horoskop odnosno gde vam se nalazi znak Blizanaca, e baš u tom polju i simbolici te astrološke kuće imaćete priliku za velikom promenom, dobicima i uživanjima.

Energija Mladog Meseca podsticajno deluje na ljude i treba je na najbolji način iskoristiti, posebno u sferi posla i pokretanja novih projekata ili privatnog biznisa.

Odličan je period da se oslobodite loših navika, a ovo se posebno odnosi na one koji konzumiraju duvan. 25 maja ostavite cigarete jednom za sva vremena! Ako imate problema sa telesnom težinom, promenite režim ishrane i počnite da radite na sebi. Sada je i čovekova intuicija pojačana pa je osluškujte ukoliko treba da odlučite o nečem važnom u svom životu.

Izvor: besnopile.rs

loading...

Facebook komentari