Momci sa ovim osobinama će vas sigurno RAZOČARATI ili OSTAVITI

 

Postoje neke psihičke karakteristike koje su zajedničke svim onim muškarcima koji iznova i iznova varaju. Proverite da li se zabavljate sa muškarcem koji se ponaša na jedan od sledečih načina, jer kako psiholozi tvrde, ovakav profil ličnosti će vas najverovatnije prevariti.

Navučeni su na dramu

Dosadno mu je što ste u stabilnoj i srećnoj vezi? Vreme je za raskid. Osobe koje vole često da prevare svog partnera obožavaju emotivni rolerkoster. Njihov adrenalin skače kada upadnu u konflikt zbog toga što su neverni. Uzbuđuju ih figurativne modrice prouzrokovane sukobom sa partnerom i to na njih deluje kao droga.

Nisu srećni

Psiholozi kažu da osobe koje su zadovoljne i ispunjene u svojoj vezi neće varati. Zadovoljavanje emotivnih i seksualnih potreba partenra u svakoj vezi od velike su važnosti, što znači ako su nečije u vezi zapostavljene lako može doći do prevare. Međutim, odgovorna osoba će otvoreno priznati šta mu sveta i zašto je nesrećan, umesto da ima aferu i laže osobu koja ga voli.

Plaše se da budu sami

Boje se samoće i zbog toga u ljubavnici traže sigurnost od mogućeg napuštanja. Međutim, to je mač sa dve oštrice i kontra potez, jer kada se za aferu sazna, šanse da će ostati usamljen su stopostotne.

Veliki su oportunisti

Psiholozi tvrde da su osobe koje su skolne varanju često u poziciji moći i izuzetno dobro kalkulišu kada će krenuti u napad. Osobe koje varaju traže priliku gde je potencijalni “saučesnik” ranjiv, recimo prolazi kroz razvod ili gadan raskid, jer takvi tada zbog razočarenja traže pažnju i nisu trenutno u situaciji da sebi postave granice, što ih čini idealnim plenom, odnosno ljubavnicom.

Kako ćete reagovati na prevaru, zavisi od vas, ali zapamtite, život je previše kratak da biste ga provodili pored nekog ko ne čini da se osećate sjajno pored njega!

(cosmopolitan.rs)

loading...

Facebook komentari