MORATE IH ZNATI: 3 muške tajne koje vam nijedan dečko NIKADA neće REĆI

 

Kada su u pitanju nesigurnosti i pričanje o njima, većina će ljudi automatski pomisliti na žene. To je sasvim logična reakcija jer žene mnogo češće pričaju o svojim nesigurnostima.

Muškarci su po tom pitanju ćutljivi, ali to ne znači da nemaju nesigurnosti – to samo znači da manje pričaju o njima. Ipak, tu su, a ovo su one najčešće…

Strah da će možda da te izgubi

Možda glumi da je sve u redu, ali kad muškarac ima osećaj da postoji šansa da će izgubiti ženu, njegov ego pati i postaje jako nesiguran. To će ti pokazati tako što će odjednom postati divan prema tebi, što zapravo i nije tako loše, zar ne?

Strah da nije dovoljno dobar za tebe

Bilo u krevetu, bilo van njega, muškarac vrlo često prolazi kroz faze nesigurnosti kad misli da žena u njegovom životu može pronaći puno boljeg od njega. Ako ga tvoje prijateljice ne prihvataju i ne obožavaju, stvari postaju još gore.

Potreba za odobravanjem

Iako ti to sigurno neće reći, tvom dečku je jako važno da odobriš to što radi i da ga podržiš. Ako ima osećaj da ti je svejedno ili da nisi baš zadovoljna time što radi, postaće jako nesiguran.

(index.hr)

loading...

Facebook komentari