Kada ti muškarac sudi prema tvojoj prošlosti, to o tebi ništa ne govori, ali o njemu – sve

 

Dan kad nađeš onog pravog nije dan tvog rođenja. To znači, u svoju vezu ćeš unijeti prtljagu punu prošlih iskustava. Zreo partner će prihvatiti tvoju prošlost u onom obliku kakva jest, bez osuđivanja. Postavljat će pitanja, ali nakon nekog vremena sve će biti zaboravljeno. Sretni parovi sada mogu koračati naprijed, prema boljoj budućnosti.

 

Nažalost, svi muškarci nisu zreli. Neki su nesigurni, zadrti ili samo previše sebični da bi prihvatili činjenicu kako oni nisu bili tvoja prva ljubav. Čovjek s kojim si u vezi nije prvi s kojim si imala sek*, pa što onda?

Kad muškarac krene osuđivati ženu prema njenoj prošlosti, to ne govori mnogo o njoj, ali govori sve o njemu i njegovom stavu.

Kakve činjenice takav muškarac iznosi o sebi?

Nezreo je, ne može se nositi s činjenicom da njegova draga možda ima veće sek*ualno iskustvo od njega.

Ima dvostruke standarde. Možda je on bio ženskar, ali ti moraš biti čedna žena.

Boji se pritiska javnosti. Što će njegovi prijatelji reći o takvoj ženi? Što će mu reći roditelji?

On jednostavno ne može prihvatiti takvu ženu za ozbiljno. Mora se promijeniti samo za njega i biti čista i nevina, ali kako je to uopće moguće kad joj on nije prvi?

Naivan je. Ako je žena bila djevica ili imala samo jednog ljubavnika, to ne znači da ga neće varati. Čista prošlost nije garancija vjernosti.

Govorim o činjenicama, da svaka žena zaslužuje šansu. Ako stvarno muškarac želi vrednovati moral žene, neka je procijeni prema njenom sadašnjem nastupu. Da li ga ona vara sada? Da li mu laže? Da li se pretvara da je nešto drugo od onoga što stvarno jest? U tom slučaju ona zaslužuje osudu, jer mu daje krivu sliku o sebi i radi nešto njemu iza leđa.

No, ako je ona iskrena, vjerna i igra pošteno, a muškarac je i dalje procjenjuje prema prošlosti te se ne želi odmaknuti od onog što je bilo, tada je on idiot. Tada je on taj koji živi u prošlosti , a ne ona. Ako je ona spremna zaboraviti prošlost i krenuti dalje, zašto je on zaustavlja u njenoj namjeri?

Neki muškarci žive u velikim zabludama. Oni misle, ako je žena bila sama u prošlosti, ako nije nikad imala muškarca da će biti dobra supruga zato što je čista i nevina. To je bolest ega, jer takav muškarac želi biti prva ljubav ženi u momentu kad je ona zrela da vodi ljubav.

On je želi svemu naučiti , a kako će se natjecati ako ju je već netko drugi tome naučio, i možda ona zna bolje jer je imala više iskustava? To je teret takvih muškaraca, kompleksi koje će onda liječiti na ženi, jer je ona pokleknula iskušenjima i dala svoje tijelo nekom drugom, nije čekala do braka.

Najveća konkurencija u tvojoj vezi je ona nevidljiva, ako si sa muškarcem koji si je zacrtao da mora biti tvoj prvi ljubavnik. On nije tvoj prvi ljubavnik, ali ga sada ždere kako će podnijeti da si bila s ovim ili onim, pogotovo ako tvoji bivši nisu bili baš neko cvijeće.

S takvim stavom nemaš šanse dobiti igru, jer je nesiguran muškarac talac prošlosti. No, on zaboravlja jednu važnu činjenicu, da je dobio tebe, i da si se odlučila za njega, a ne za nekog frajera iz tvoje prošlosti koji je eto, bio tako fantastičan u krevetu.

Ako on ne vidi zašto si se odlučila za njega i dalje i tvrdoglavo ponavlja greške iz tvoje prošlosti, neka i on bude dio povijesti.

Svaka žena ima granicu tolerancije , neke više, neke manje, ali nam je zajedničko da nećemo dovijeka trpjeti osuđivanje za stvari koje nismo mogle kontrolirati. Osim toga, muškarcima se promiskuitetna prošlost uglavnom tolerira, pa zašto ne bi i nama?

 

 

Izvor: zdravaisretna.hr

loading...

Facebook komentari