OVO MUŠKARCE POVRJEĐUJE: Ako ga imalo volite, NE RADITE mu sljedeće stvari

 

Stvari koje povređuju muškarce: Muškarci su otkrili koje stvari mogu da ih povrede, kad je u pitanju devojka koja im se sviđa.

Nije važno koliko se on trudi da ostavi utisak mačo frajera, jer sva ljudska bića imaju osećanja.

Men’s Health sproveo je malu anketu među svojim čitaocima da bi otkrili odgovore na pitanje koje stvari mogu da ih povrede, kad je u pitanju devojka koja im se sviđa. Evo što su otkrili.

“Svaki put kad spomene bivšeg.”

“Jednom sam bio napolju sa devojkom, kad se odjednom pojavila grupa njenih prijatelja. Nakon što smo popili piće, oni su krenuli dalje, a ona me pitala da li bi mi smetalo da ona ode s njima.”

“Pitala me da li će moja mama da dolazi na ručak, a kad sam rekao ne, njen odgovor je bio: “Hvala bogu”.”

“Mrzim kad mi devojka kaže da budem muškarac. Pa, šta sam?”

“Jednom mi je devojka rekla da sam izuzetak od muškaraca s kojima je pre izlazila, da nisam njen “normalni” tip dečka. To mi se dugo motalo po glavi, uticalo je na moje samopouzdanje i nismo još dugo bili zajedno.”

“Povredi me svaki put kad se ne izvini za nešto što je pogrešno uradila, naročito ako je svađa nastala uz koju čašicu više.”

“Imao sam devojku koja je stalno govorila da su moji prijatelji luzeri i kako se ona nikad ne bi družila s njima. Takvo nepoštovanje nisam mogao da trpim, jer ipak su to prijatelji, koje sam ja birao i očigledno postoji razlog zašto su još uvek tu.”

(index.hr)

loading...

Facebook komentari