Ovo muškarci nikako ne vole kod žena

 

Istražili smo šta muškarcima ide na živce kod žena i što im je neprivlačno. Za neke stvari mišljenja su obostrana.

PREVIŠE ŠMINKE:

Vole prirodno. Muškarci ne vole poljubiti ženu koja ima na usnama sjajilo žarkih boja jer kasnije izgledaju kao da su se upravo pridružili cirkusu. Zapamtite, puder bi trebao biti nevidljiv drugima i uklopiti se s vašom kožom. Ne vole ni slepljene trepavice, stoga je za njih minimalna šminka seksi.

NEUREDNA KOSA:

Dok je fancy frizura sasvim u redu za noćni izlazak ili neku važnu prigodu, ipak za svaki dan, muškarci vole prirodni izgled kose. Atraktivnije im je videti ženu koja ima zdravu, sjajnu kosu, bez puno raznih boja na glavi i natapirane, ili puno lepljivih proizvoda.

NEDEPILIRANE:

Za ljubav pre svega prema sebi, a i prema njima, žene depilirajte se. Muškarci povezuju dlake s testosteronima i testisima da ih ne žele videti na ženi. Muškarci vole dodirivati glatku i nežnu kožu, stoga koristite sredstva za hidrataciju i losione kako bi koža bila glatka. Tako pokazujete da vam je stalo do vaše higijene.

LOŠA ORALNA HIGIJENA:

Ovo definitivno vredi i za muškarce. Svi gledamo jedni drugima u osmeh i zube. Loši dah i pokvareni, žuti zubi nisu privlačni. Dobro je voditi brigu o zubima, jer zubi su naše blago. Imajte u torbici žvakaće gume ili neki osveživač daha za neočekivane okolnosti, jer nikad ne znaš kada će poljubac od nekud doći.

ALKOHOL:

Naravno, muškarac se voli družiti sa ženom koja zna kako se dobro zabaviti, ali koja isto tako zna kada je dovoljno alkohola. Nijedan muškarac ne želi videti ženu koja povraća u wc-u kafića ili se srušila na plesnom podijumu.

(zenskikutak)

loading...

Facebook komentari