Način na koji vas ON drži za ruku otkriva u kojoj je fazi vaša veza i KOLIKO VAS VOLI!

 

Način na koji se sa partnerom držite za ruke otkriva mnogo više nego što ste mogli da pretpostavite. Ovo su neki od tipova, i pogledajte šta znače…

Dlan na dlan
Jedna od najčešćih situacija. Ko u ovom slučaju bude sa gornje strane, verovatno ima i dominantan položaj u vezi.

Zamršeni prsti
Parovi koji vole ovaj položaj ruku, žele da uvek budu što bliže jedno drugom. Između njih postoji jaka fizička privlačnost, ali takođe, i mnogo dublje. Nemaju problema s tim, da dragoj osobi pokažu svoju ranjivost.

Oslonac za prst
Oba partnera su nezavisne ličnosti koje imaju svoje lične strasti i interese izvan odnosa. Uživaju u samostalnosti i važno im je da sačuvaju neku slobodu. Ali ipak, postoji duboka veza u odnosu to dvoje ljudi.

Držanje za prst
Ovde je po sredi veoma opuštena veza! Možda ne izgleda tako intimno, ali je zapravo vrlo romantična i uigrana.

Preko ramena
Radi se o jako bliskom odnosu. Ovo je mnogo više od prostog držanja za ruke. Ovde se kontakt prenosi i na celo telo. Deluje zaštitnički, jer prebacivanjem svoje ruke preko ramena, odajete utisak zaštitnika.

”Pasivno” držanje za ruke
U ovom slučaju, partner odlučno uzima ruku onog drugog. Nema oslanjanja jedno na drugo, i sve deluje jako nedefinisano. Nije iskazana nikakva naklonost jednog prema drugom, i emocije slabo dolaze do izražaja.

“Moja damo”
Često viđan na venčanjima, i u filmovima u kojima se prikazuju kraljevski balovi i poziv na ples. Svedoči o zdravoj vezi, punoj poštovanja, koja ja izgrađena na poverenju i divljenju.

Olabavljeno držanje za ruku
Možda najsamouvereniji način držanja za ruku. Pokazuje veliko poverenje između partnera i vrlo stabilan odnos. Iako je stav vrlo opušten, opet je intiman i daje priliku da se približite još bliže.

Držanje za zglob
Ovaj pokret se može činiti pomalo agresivan. Zapravo je suprotno: ovde nisu isprepletane samo šake, već i cela ruka. Dakle, stav je i više nego intiman i strastven.

(Prva.rs)

loading...

Facebook komentari