Najljepši model svijeta dolazi iz BiH (FOTO)

Lara Spajić ovih je dana jedno od najmoćnijih imena u svijetu modelinga i manekenstva, jer je sa samo 17 godina postala svjetski top model!

A ona je, kako je sama potvrdila za portal Grude.com, Gruđanka. Otac joj je iz Pocrta, iz mjesne zajednice u opštini Grude.

Najboljim i najljepšim svjetskim modelom izabrana je u Milanu, u prijestolnici mode, a iza sebe je ostavila 40 djevojaka iz cijeloga svijeta. Treba li reći da je prije toga bila najljepši model u Hrvatskoj.

Najbolji i najljepši model svijeta živi u Zagrebu, a ovom pobjedom postala je dio jedne od najvećih svjetskih modnih agencija „Major Model Management“, čime je osigurala ugovor od 200 hiljada evra.

20161220115412952646

Za Grude.com, Lara Spajić dala je ekskluzivni intervju gdje je govorila o svojoj pobjedi, kao i svojim Grudama, rodnom mjestu svog oca.

Na pitanje kako se osjeća nakon pobjede u Milanu kazala je da se osjeća sjajno, jer su joj se otvorila nova vrata u svijetu mode, ali isto tako podvukla je da se ne osjeća ništa drugačijom nego prije izbora.

20161220115437544224

– Ne doživljavam sebe kao najlepšu manekenku svijeta nego kao običnu djevojku koja želi ostvariti svoje snove, budući da mi se već pruža takva prilika. Svijet modelinga prvenstveno shvatam kao hobi i nije mi glavni prioritet u životu zbog škole, tako da sve to radim kroz zabavu i uživam u tome – kazala je ova ljepotica.

Ona je dodala da voli posjetiti Pocrte i svoju rodbinu kada su praznici, te da se nada da će uskoro opet ići tamo.

– Još se nisam odlučila šta bih htejla studirati poslije srednje škole, ali razmišljam o studiju neke od društvenih znanosti – kazala je, te napomenula da su loši komentari prema njoj  rijetki, a i ako se nađe pokoji ne obazire se, kaže na njih.

20161220115504664125

Voli, priča ići u rodno mjesto svoga oca.

– Obožavam i jedva čekam da provodim vrijeme sa rodbinom – rekla je.

Kazala je da su joj roditelji dali ime Lara jer je romantično i nježno, a i zbog specifičnosti jer u to vrijeme nije bilo često ime.

Svojim Gruđanima zaželjela je srećne božićne i novogodišnje praznike.

Izvor: grude.com

loading...

Facebook komentari