NAJODVRATNIJE STVARI NA ŽENAMA: Ovih 10 stvari nijedan muškarac ne voli, a one to rade!

 

Najodvratnije na ženama: Ovo nije tekst o ženskoj ljubomori, zvocanju, PMS danima ili malim grudima. Pred vama su 10 činjeničnih stvari koje muškarac ne voli da vidi na ženi, a sa time se svakodnevno susrećemo. Moguće da se neke od vas neće pronaći ni u jednoj od navedenih. Bravo za vas! Ostale devojke, obratite pažnju.

1. Previše šminke

Da vas podsetim, puder se ne stavlja lopatom na lice, a ako ga već time stavljate, kad vas molim, bar izaberite normalnu boju da nemate onu groznu crtu ispod brade pa vam glava izgleda kao da je neko “nasadio” na vrat. Mislite da to muškarci ne primećuju, ali ustvari vam se smeju u sebi. Ako ste čule da je cool imati “zadimljene” oči to ne znači da treba kada ustanete i krenete u školu, na faks ili na posao da razmašete malo uglja po očima i tako u osam sati ujutro izađete iz kuće. E onda, tamo oko 12h, kada počne sve da se razmazuje nema ništa gore. Ako na sve to stavite sjaj za usne od “dijamanata” možete slobodno da prošetate do plavog mosta!

2. Krater slučaj

Ok, dakle ja ovde ne pričam o krivom nosu ili malim grudima. Na neke stvari ne može tek tako lako da se utiče, ali molim vas, ukucajte na Google pojam “dermatolog” da se upoznate sa značenjem. Ne razumem šta se to desilo sa devojkama koje imaju “kratere” po licu i leđima. Mislim, pokušajte malo da iskontrolišete nervozu na drugi način… a ne da puštate nokte da biste mogle da pravite minsko polje po leđima. Najgore su one koje stave silikone, a leđa ne smeš ni da pogledaš. Pazite, muškarci su svesni da poneka bubuljica ili loš period ne može tek tako da se iskontroliše (pre svega, jer se i oni sa tim susreću), ali sa ozbiljnim problemom kože treba se suočiti na pravi način, a ne prekriti tonom šminke. Evo male pomoći za problematične: opet na Google i ukucajte “Doktor Filip Šer”… Radi čovek u državnoj ustanovi – ako vam on ne pomogne, neće niko. Ako se samo malo posvetite svojoj koži nećete imati problem sa ovim i bićete mnogo privlačnije muškarcima.

3. Tetovirane obrve

Mislim da nema ništa gore od loše tetoviranih obrva, a posebno kada poplave kao stara tetovaža na ruci vašeg dede. Znam ja da to imaju i Ceca i Brena i Seka, ali ne morate baš u svemu da ih iskopirate. S druge strane ne znam šta je gore – ova varijanta, ili nejednako i debilno nacrtane obrve nekim kreonom. E tu što devojke znaju da se unakaze… Uvek sam se pitao na šta liče ujutro bez tih obrva i koliko je teško iscrtati ih da budu jednake. Zaista je lepo kada devojka ima prirodne obrve. Obratite se profesionalcima ako ne umete same da ih sredite. Obrve se sem čupanja mogu i šišati kako bi se oblik prilagodio.

4. Češalj od petardi

Neka istraživanja kažu da muškarci najpre na ženama primete kosu. Takođe, većina muškaraca voli dugu žensku kosu, ali molim vas nemojte se češljati petardama. Neretko po gradu vidim atraktivne devojke, ali izblajhana kosa ne znači da će muškarci pasti na nos kad vas vide. Pre svega, blanš se ne proizvodi da bi se vi igrale u kupatilu sa njim pa spalile kosu. Prepustite farbanje profesionalcima. Nešto najgore je kad vidim spaljenu žutu kosu, sa ispeglanim šiškama ispod kojih devojka izviruje. Prvo skratite šiške, drugo ošišajte izgorele krajeve, treće negujte malo kosu. Pa, devojke su ženstvenije sa lepom kosom. Molim vas, učinite to zbog nas i zbog vas (jer sigurno nije lepo kada ne možete da se očešljate i kada vam se kosa razvlači kao žvaka).

5. Stomak od krofni

Prelepo je videti lep ženski stomak. Iako nije preporučljivo svakodnevno šetati u kratkim majicama, leto je odlična prilika da pokažete svoje izvajano telo. E sad, ne znam šta nagna devojke koje imaju poprilično salce da obuku majice ispod kojih je “napupelo” salce. Da li su to možda majice iz doba kada su bile mršave, pa nisu htele da ih bace ili nešto drugo ja ne znam. Ono što znam jeste da to stvarno ne izgleda privlačno i da postoje mnogi načini da se to malo prikrije, a kasnije kad dođete do kreveta više niko i neće da pravi problem za malo pihtija….

6. Nokti za doručak

Kad god pomislite da stavite nokat u usta kako bi ga malo grickale zamislite da ima 5,000 kalorija i možda ćete se predomisliti. Znam da to rade i muškarci, ali ovde važe dupli standardi – na ženi to izgleda mnogo ružnije. Ponekad vidim da su nokti toliko “pojedeni” da ni nokatna ploča više nija ravna. Pored obroka izbegavajte i “veštica” nokte, a posebno crne na špic. Znam da biste vi ponekad volele da ispričate telenovelu na svojim noktima, ali pokušajte da se suzdržite i ne preterujte sa šarenišom. Kada dođete kući nemojte iglom probušiti nokat i u rupu ugurati minđušu sa cirkonom. Lepi nokti govore o vama kao osobi i muškarci vole da vide negovane ruke i nokte.

7. Šatro prirodna

Muškarci vole prirodne devojke, ali postoji grupa devojaka koja ima potencijal, ali iz nekog razloga i dalje je “ružna Beti”. Te devojke iz njima znanih razloga odbijaju da se ulepšaju i da postanu labudice. Moguće da ne umeju, ali jednostavno treba da se usude. Kako ne volimo previše šminke, nekada ne volimo ni kada devojka nije uložila ni malo truda da ulepša svoje lice. Malo maskare, sjaja i bićete lepše.

8. Čizme u sred leta

Znam ja da volite da pratite modu i da su mnogima od vas Uggsice omiljene, ali molim vas, zaobiđite ih leti. Meni je kada vidim devojku u šorcu i tim čizmama na 40 stepeni prvo na umu gljivično oboljenje. Čiji zdrav mozak želi da hoda u barici svog znoja? Da su čizme za leto, ljudi ne bi izmislili japanke, papuče i sandale. Možda je malo podnošljivije u onim rupičastim čizmama, ali prosto mi nisu jasne paklene Uggs. Pokažite prstiće. Sigurno ima mnogo više onih kojima su stopala fetiš nego onih koji se pale na gljivice.

9. Muška odeća na ženi

Ok, volimo mi da vidimo devojku u našoj majici nakon noći provede zajedno, ali pobogu prestanite da se oblačite kao muškarci. U novom trendu nošenja muških košulja sa raznim šorcićima, molim vas ostavite samo šorciće, bez širokih košulja. A još kad stavite kravatu nije mi dobro. I da, stvarno ne znam ko vam je rekao da su seksi duboke široke farmerke u kojima izgledate kao da radite na gradilištu.

10. Pušenje na ulici

Znam da će za ovo veliki broj devojaka koje to rade da zamere, ali ne samo ja, već i mnogi drugi muškarci jednostavno ne vole da vide devojke koje puše na ulici. I tu je prisutan dupli standard, te se muškarcima ista stvar ne zamera toliko koliko ženama. Poseban slučaj je pušenje na autobuskoj stanici. Čini mi se da je nešto najgore kada autobus stigne baš sekund pre nego što su zapalile pa onda ubrzano uvlače dimove kako bi što više popušile, a potom uz prvi korak u autobus bacaju cigaru sa tugom u očima. Ako već pušite, činite to kao dama. Zna se kada i gde.

(wannabemagazine.com)

loading...

Facebook komentari