NAJVEĆE LAŽI KOJIMA VAS MUŠAKRCI OBMANJUJU: Niste svjesne kako vam PONEKAD mute iza leđa

 

Koliko ste se puta zapitali je li vam partner iskren. Krije li nešto i počiva li vaš odnos na poverenju i otvorenoj komunikaciji. Otkrivamo vam najveće muške laži o kojima oni nerado govore niti lako žele da ih priznaju…

1. Nemam prljave fantazije

Malobrojni će priznati svojim partnerkama da ponekad imaju prljave fantazije. Bilo da Vas upoređuju tokom intime sa nekom od poznatih i javnih žena pozamašnih oblina, ili zamišljaju u primamljivom rublju. Na pitanje, zašto to čine većina će odgovoriti da u tome ne vide ništa loše a o tome ne žele pričati sa Vama jer se boje da Vas ne povrede.

2. Pažljivo slušam

Koliko puta ste se našli u situaciji da imate potrebu podeliti neke situacije sa radnog mesta, preneti oduševljenje vezano za rasprodaju i cenu cipela koje su vam se svidele. Na žalost, veliki broj muškaraca takve informacije ne čuje, to su oni trenuci kada se vaš partner trudi ostaviti utisak da vas pomno sasluša a na kraju je selektovao poruke. Za veliku većinu muškaraca priče takvog i sličnih sadržaja su gubljenje vremena, raspravljati o najnovijem sniženju ili o svađi koju ste osujetili zbog „zabušavanja“ koleginice na poslu za njih su dosadne. U jednoj od anketa koja je sprovedena među muškarcima većina je izjavila da vole kad žena odmah pređe na stvar bez previše okolišanja. Ako ste našli cipele na sniženju a znate da niste u zavidnoj finansijskoj situaciji ili naprosto je mišljenje da je to nepotrebno gomilanje obuće, umesto da pričate priču, budite kratki i jasni i onako znate kako će reagovati na informaciju.

3. Ne prećutkujem istinu

Kako bi izbegli sukobe, muškarci često imaju potrebu prekriti istinu. U veći slučajeva ako muškarac prizna da je u nečemu pogrešio, često nailazi na prekor partnerke koji kod mnogih eskalira u svađu. Kako bi zaobišli sukobe, poneki muškarci zbog temperamenta svoje bolje polovine prećutkuju istinu ne bi li sačuvali poljuljani mir i red.

4. Važna mi je romantika u vezi

Retki su muškarci koji uživaju u romantičnim iznenađenjima. Cveće za dan zaljubljenih za većinu je prigodno obeležavanje dana u godini, muškarci mu daju na značaju, samo zato što je to u očima žene jedan od opipljivih dokaza privrženost i ljubavi.

ZENSKE-LAZI

5. Volim da ti šaljem SMS poruke

Jedno od istraživanja otkriva da većina muškaraca nije sklono pisanju SMS poruka niti nekom obliku dopisivanja. Neki muškarci SMS poruke koriste u prvoj fazi zavođenja žena kako bi dubli na vremenu uspostavljanja odnosa. U vezama koje traju, SMS poruke su za većinu muškaraca krajnji oblik komunikacije za kojeg misle da je dosadan, nepotreban i zamoran.

6. Nije mi važno da li sam ti privlačan

Žene su te koje se u većini slučajeva opterećuju promišljanjem „Jesam li mu još uvek privlačna“ Ne biste verovali i muškarcima je važno jesu li i dalje privlačni svojim partnerkama. Koliko god tvrde da se ne opterećuju izgledom, jako im je važno vaše mišljenje. Stoga, koliko god da očekujete da pohvali Vašu novu odevnu kombinaciju, nemojte štedeti na pohvali novog odevnog komada koji je kupio. Budite sigurni da je slagao, kada kaže da mu nije važno dali Vam se sviđa njegova nova košulja ili novo stilizovana frizura.

7. U gužvi sam, ne stižem da se javim

Ponekad pokušavamo opravdati partnere i njihovo zanemarivanje jer rade vrlo odgovoran i zahtvan posao. Verujte, nema tog posla niti obaveza koje ne bi dopustile trenutak u danu da se muškarac iskrade kako bi čuo glas žene koju voli. Postoje neke okolnosti kada nije u mogućnosti nazvati ali ako je to pravilo, onda budite potpuno sigurni da je u pitanju samo jedna od laži koju muškarci iz sigurnosnih razloga koriste kako bi sačuvali postojeće stanje i dali sebi dovoljno prostora za osećaj slobode.

(drukciji.ba)

loading...

Facebook komentari