NAPOKON IMAMO RJEŠENJE: Kako da vam kosa bude savršena BEZ TRUDA

 

“Messy hair I don’t care!” Od danas to nam je nova mantra i obožavamo je! Pogledajte 4 frizure za koju vam nije potrebno mnogo vremena, a i truda!

U stilu ’80-ih

Stepenasto ošišana, blago natapirana kosa idealna je za devojke slobodnog duha. Ne zahteva preteran trud da bi izgledala odlično i dobro pristaje svim dužinama kose. Dovoljno je da na vlažnu kosu stavite malo pene, osušite je i češljem sa širokim zupcima natapirate.

files

Neuredna pletenica

Za pravljenje ove frizure neće vam biti potrebno ogledalo. Na polusuvu kosu nanesite sprej za teksturu i istrljajte peškirom. Prikupite nisko kosu i napravite labavu pletenicu. Zakačite gumicom, ali pustite da nekoliko pramenova oko lica ispadne iz pletenice.

files (1)

Natapirana punđa

Ova frizura dobro će izgledati ako vam je kosa gusta pošto je za nju potreban veći volumen kako bi se postigao pravi efekat. Na koren kose naprskajte šampon za suvo pranje, prebacite glavu nadole i fenirajte. Kada osušite kosu, zabacite glavu unazad i gumicom vežite visok rep. Posle toga, rep uvrtite oko osnove i vežite u čvor. Ukosnicama fiksirajte punđu.

files (2)

Niski rep

Ukoliko imate jako dugu kosu bez šiški, ova frizura je kao stvorena za vas. Na mokru kosu nanesite penu i prosušite je fenom. Prednji deo začešljajte i isfenirajte unazad i fiksirajte lakom za kosu. Zatim nehajno prikupite kosu na potiljku i vežite je u čvor.

files (3)

(cosmopolitan.rs)

loading...

Facebook komentari