NAUČNO DOKAZANO: 5 znakova da ste IDEALAN par

 

Savršenog partnera nije jednostavno pronaći, no ako vaša veza nakon par mjeseci zadovoljava ove kriterije, sigurno ste vrlo blizu, kako tvrde brojna naučna istraživanja …

Dopisivanje ste sveli na bitni minimum – važnija je komunikacija uživo nego preko aplikacija. Dosadašnja istraživanja pokazala su da se parovi, koji se puno dopisuju, češće osjećaju nezadovoljnije u vezi.

Volite se maziti – nije samo seks bitan već i koliko općenito volite tjelesnu bliskost. Sasvim je prirodno grliti i maziti voljenu osobu, a to puno govori i koliko ste sretni skupa.

Svađate se umjesto da držite emocije u sebi – puno je bolje izbaciti to iz sebe, nego šutiti i pustiti da se zamijeranje nakuplja. Naravno, bitno je i da se svađate razumno, bez vrijeđanja.

Seksualni život vam je dobar – ako i nakon faze “medenog mjeseca” još uživate u redovitom seksu, znak je da doista volite biti jedno s drugim.

Oboje ste pozitivni ljudi – čim je samo jedan partner optimističan i pozitivan, šanse da će veza uspjeti su puno veće. Bitno je gledati život sa svjetlije strane i vjerovati da će sve biti dobro.

(metro-portal.rtl.hr)

loading...

Facebook komentari