NE BUDITE LUDE: Ovakvog frajera ne ispuštajte iz ruku, ako imate imalo mozga..

 

Mnoge devojke se žale i kukaju kako “na tržištu” nema dobrih muškaraca za njih. Možda je to samo zato što ne umete da gledate…

Devojke se uglavnom vode osećanjima pri izboru partnera, ali nekad je dobro i malo uključiti mozak. Ako se odlučite za to, ne ispuštajte iz ruku frajera koji ima ove osobine.

Onaj koji kad nešto kaže, to i uradi

Čak i kad nešto zezne, postoji opravdani razlog za to, a on se iskreno izvini za svoje postupke. Niko nije savršen, ali treba biti čovek i priznati grešku.

Frajer koji vas nazove odmah sutradan

Nakon što se se upoznali ili izašli na prvi dejt. I da, nazove, ne pošalje poruku. Ne samo da je to najpristojniji način, već je i dokaz da neće da se igra glupih igara kao što su – ko će prvi da se javi ili koliko vremena treba da prođe.

Frajer koji zna šta hoće

To može biti dobar posao, a može biti i veza s vama. Važno da je siguran u svoju odluku.

Frajer koji želi da upozna vaše prijatelje

Jer ih vi volite i poštujete i oni su važan deo vašeg života. Isto tako, voleo bi da i vi upoznate njegove prijatelje.

Frajer koji se ne žali na posete vašoj porodici

Iako je to vaša porodica, i sami znate koliko nekada umeju da budu naporni. Zna i on, ali to ne pokazuje niti izgovara naglas, pogotovo kada nedeljom mora da sluša jednu te istu priču vašeg tate iz mlađih dana ili da pojede tri tanjira supe, kako je isplanirala vaša mama.

Frajer koji zna šta je kompromis

Dakle, on će večeras s vama pogledati novu epizodu neke ženske serije, jer zna da vas to čini srećnim. No, s pravom će očekivati i poneki ustupak sa vaše strane.

Frajer koji ne želi da vas promeni

Nego vas prihvata kakvi jeste, jer je svestan i svojih mana i spreman da radi na njima.

Frajer koji ume da sluša

Nijedan muškarac neće zapamtiti baš svaku sitnicu o vama. Ali, on pamti sve i svašta i često vas time iznenadi.

Frajer koji je iskren u vezi s osećanjima

Jer i vi i on znate da ih on ima i u tome nema ništa loše niti “papučarski”. Ako on ume da izrazi osećanja, to je dobar temelj da izgradite kvalitetnu vezu.

Frajer kojem ste seksi i u običnom izdanju

Bez sređene frizure, dugih trepavica, štikli i uske haljine… U trenerci. U farmerkama i beloj majici. U njegovoj trenerci…

(telegraf.rs)

loading...

Facebook komentari