Ne, nisu sve žene zgodnije od vas – samo znaju pozirati: Evo kako nas društvene mreže lažu

 

Svaki dan na društvenim mrežama gledamo fotografije djevojaka koje izgledaju savršeno i plijene pozornost savršeno oblikovanim tijelom, tenom, frizurom… No, istina je bitno drugačija.

Fitness blogerica i zvijezda Instagrama Anna Victoria na svom Instagram profilu objavila je fotografije kako bi ukazala na to da nije sve kako se čini. Na taj se korak odlučila inspirirana kampanjom u koju se uključio sve veći broj blogerica, a kojem žele pokazati svim ženama da savršenstvo kakvo gledamo na Instagramu zapravo ne postoji u stvarnom životu.

Tako je Anna objavila dvije fotografije. I dok na jednoj izgleda besprijekorno, na drugoj joj je trbuh mnogo veći i njome ona želi prkazati kako izgleda većinu vremena.

‘Ja 1 posto vremena nasuprot mene kako izgledam 99 posto vremena’, napisala je ispod tih dviju fotografija, dodavši da su joj obje fotografije podjednako drage. ‘Dobri i loši kutovi ne mjenjaju vašu vrijednost’, poručila je blogerica dodavši da je važno prihvatiti svoje mane i voljeti svoje tijelo. Njezine fotografije ubrzo su postale hit na društvenim mrežama.

Izvor: cosmopolitan.hr

loading...

Facebook komentari