NE RADUJ SE PRERANO: Ovakva poruka znači da samo želi da te iskoristi!

 

Tvojo radosti nema kraja. Tip u koga si zatreskana počeo je da ti šalje poruke. Ali ne raduj se prerano. Ako ti ovo piše, on samo želi da te iskoristi:

Previše ti laska

Ako ti nešto deluje toliko divno da je nemoguće da je realno, verovatno i jeste samo šarena laža.

Kao i svaki dobar igrač, dugo je trenirao. Njemu kombinacije, a u to spadaš i ti, jesu igra, sport i razonoda. Za dve nedelje ti je oko sto puta rekao da si fantastična devojka i da najdivnija osoba na svetu.

Verovatno već ima templejt za slanje ovakvih poruka i prosleđuje ih i drugim devojkama, pa gde upali…

Toplo – hladno

Cele noći si gledala u telefon u intervalima od 30 sekundi. Od njegove poruke ni traga. Da mu se nije nešto desilo? Da, desilo mu se. Bol u briga.

Namerno te ostavlja da čekaš. Odgovara sa celodnevnim razmakom ili ti se javi na svaki treći poziv. Sigurno je suviše zauzet… zabavljanjem sa drugom.

Odmah ti je dao nadimak

“Dušo”, “srce”, “srećo” i slično su nadimci koji se daju nekome tek nakon dosta vremena. Ako te tako zove od starta, to je možda zato što se boji da će te nazvati “Mirjana” umesto “Marija” jer je sa Mirom bio juče, a ti si na redu danas.

Samo odgovara, a nikad ne započinje konverzaciju

Jednostavno mu nisi na pameti. Ne razmišlja o tebi i seti te se onako kao kroz maglu tek kada dobije poruku od tebe. Kada ti odgovori, zvuči kao da te je jedva čekao. U stvari je srećan što mu je iznenada iskočila kombinacija koje se nije sam setio.

(besnopile.rs)

loading...

Facebook komentari