NE UKOPAVAJ SE BEZ VEZE: Ako želiš da ga “smuvaš”, NI U LUDILU ne radi ove 4 stvari..

 

Stanje zaljubljenosti jeste lepo ali često ume da pomuti stanje rasuđivanja, naročito kad ti se neko ludački sviđa pa se iz petnih žila upireš da ga što pre smotaš. Koliko god želiš da on padne na tvoju lepotu, šarm, elokvenciju, pamet, najčešće se svi pretvore u poludebile kad se nađu pred osobom koja im se sviđa. Tad mozak misli jedno, a čuješ sebe kako izgovaraš nešto sasvim drugo. I to skroz kontraproduktivno…

Flert sa frajerom koji ti se sviđa može da bude predivno, zadovoljavajuće iskustvo od kojeg ceo dan u telu osećaš leptiriće, ali može da bude i potpuna katastrofa. Znamo da je teško kontrolisati se kad pričaš sa nekim ko ti se sviđa, ali kada to radiš, pripazi na ove stvari.

Spuštanje

Ili bolje rečeno – prcanje. Odbrambeni mehanizam kojim se često služimo kad nam se neko toliko sviđa da jednostavno ne možemo sami sebi pomoći. U nekim normalnim granicama je ok, ali ako se ta granica pređe, lako je moguće da ćeš delovati zločesto. Sitne provokacije mogu da budu simpatične, ali ipak nemoj da ti to pređe u naviku.

Spominjanje drugih frajera

Ako spomeneš da te muva neko drugi, on će biti ljubomoran i brže bolje će da te zgrabi? Možda u tvojoj glavi to deluje logično, ali ovo nije pametan korak jer ćeš možda samo da deluješ promiskuitetno. Još ti samo fali da ti prilepi epitet droce, onda ćeš da ga smotaš na kukovo leto….

Šifrirane poruke na Fejsu

Znamo da je privlačno pisanje dvosmislenih statusa i stavljanje pesama posvećenih njemu, ali frajerima to ne deluje slatko – deluje im očajno. Kao, bleneš na Fejsu, čekaš da bude onlajn i onda udri! Koliko god da si odlepila za njim, ipak drži bar malo do sebe.

Pijane poruke

Kad pijani frajer šalje poruku ženi koja mu se sviđa, to još može i da bude koliko- toliko slatko. Kada istu stvar radi pijana žena, to samo deluje žalosno i jeftino.

Bolje neka ti drugarica konfiskuje telefon pre nego se odvališ od alkohola neg da umireš od blama narednog jutra sa željom da išamaraš samu sebe.

(index.hr/besnopile.rs)

loading...

Facebook komentari