NEĆETE POGRIJEŠITI KOJU GOD DA IZABERETE: 7 prelijepih haljina koje svaka devojka MORA da ima

 

Kada ne znate šta da obučete, tu su nezaobilazne haljine, koje vire iz vašeg ormara i odmah rešavaju stvar.

Ako imate dilemu koju prvo kupiti, predlažemo vam da bude mala crna, koja je idealna za sve prilike. Klasični krojevi, duge, kratke, oplemenjene detaljima su provereni modni izbor i zato ga preporučijemo.

Koju god sa sledeće liste da odaberete, ne možete da pogrešite, jer sledećih 7 haljina nikada neće izaći iz mode!

1. Poslovna haljina

2. Duga haljina

Savršena za dane kada možda niste raspoložene za pantalone. Haljinu možete nositi u svakoj prilici, prilagodljiva je sezonama i jako je udobna, pa funkcionše i za putovanja.

3. Dnevna haljina

Jedan ovakav model svakako bi trebalo imati u ormaru za prilike kada vam treba nešto malo više od farmerica i obične majice. U svakom slučaju, odlična je alternativa vašim uobičajenim dnevnim kombinacijama.

4. Formalna haljina

To je onaj model koji nosite u svim svečanijim prilikama – od venčanja pa do formalnih večernjih druženja. Neka bude duga ili dužine ispod kolena. Odaberite boju i model koji laskaju vašoj puti i obliku tela, pa ćete je svaki put moći ponovo da nosite sa drugačijim aksesoarima.

5. Letnja haljina

Svakako treba imati jednu omiljenu haljinu u kojoj ćete provesti celo leto. Neka istakne vaše najbolje atribute. Odaberite udoban model od prirodnih materijala koji možete nositi na ravne cipele ili one s visokom potpeticom.

6. Koktel haljina

Model koji se nalazi između dnevne i formalne haljine. Možete je nositi na događaje kao što su opuštenija druženja ili večernji izlasci. Nemojte birati trendi modele, nego klasiku, jednostavnije krojeve i neutralnije bolje.

7. Mala crna haljina

Ovaj model ne treba posebno predstavljati. Mala crna haljina ili “LBD” ubraja se u kategoriju modnih kasika i prilagodljiva je svakoj prilici i stajlingu.

(zadovoljna.hr)

loading...

Facebook komentari