NEKA CRKNE OD MUKE: Zbog ovih 5 stvari svaki muškarac poludi od ljubomore..

 

Ljubomora je tipično ženski “poremećaj”, zar ne?

Tako bi se barem moglo činiti neupućenom posmatraču koji je navikao na ženske ljubomorne ispade. Istina je da su žene sklonije iskazivanju ljubomore, ali to ne znači da muškarci nemaju problem s njom. Oni samo znaju dobro da je sakriju, a evo šta im najviše smeta:

Naši muški prijatelji

Koliko god tvrdili da im ne smetaju, većina muškaraca jednostavno ne voli kad se previše družimo s našim muškim prijateljima. Nije stvar u tome da ne veruju nama – ne veruju njima, barem je to ono što će nam reći.

Zainteresovani muškarci

Kad vide da nam se neko nabacuje, reći će da im je to samo kompliment, ali duboko u sebi, muškarci kipe od ljubomore kad se neko drugi mota oko nas.

Pažnja na društvenim mrežama

Odavno je poznato da prosečna žena na običnu sliku dobije mnogo više lajkova i komentara nego prosečni muškarac. Manje je poznato da prosečnom muškarcu pažnja koju dobijamo smeta, a još manje da mu smeta jer se zbog toga oseća zapostavljeno.

Naša seksi odeća

Ako je samo za njega, to je sasvim u redu, ali prosečan muškarac će biti poprilično ljubomoran ako vidi da “takve” idemo u grad.

Naši bivši

Pogotovo ako imamo nešto lepo za reći o njima. Iako naš sadašnji dečko najčešće nema razloga za brigu o našem bivšem dečku, ljubomora je jednostavno jača od njega.

loading...

Facebook komentari