NEMA RAZLOGA ZA PANIKU: 9 znakova da je ON najbolji izbor za vas..

 

1. S njim u svakom trenutku znate kako stojite. Nikada vas ne dovodi u situaciju da se morate pitati voli li vas i je li mu stalo do vas. Način na koji se odnosi prema vama jasno vam daje do znanja koliko mu značite i da ste doista osvojili njegovo srce. Čak i kada imate različita mišljenja o nečemu, nemate osjećaj da vas ne poštuje i da mu nije stalo do vas.

2. Jako rijetko kaže nešto pogrešno. Svi ponekad pregrizemo jezik i požalimo zbog nečega što smo rekli dragoj osobi, no doista su rijetki trenuci u kojima vas je uspio povrijediti ili uvrijediti riječima. On uvijek ostavlja dojam kao da točno zna što trebate čuti i zato mu nikad ne zamjerate ako kaže nešto pogrešno.

3. Jednako se raduje vašem uspjehu kao i svome. On nije nikad ljubomoran, već je dapače naš najstrastveniji navijač i vaš najveći oslonac u životu. I kada ste vi sretni zbog nečega, nikada vam neće upropastiti trenutak svojim problemima, već će se radovati zajedno s vama.

4. U trenucima kada ste razdvojeni, iskreno vam nedostaje. ‘Nedostaješ mi’ u vašem slučaju nikako nije samo isprazna fraza ili nešto što osjećate da morate reći. Doista se radujete svakom trenutku s njim i pomalo ste tužni kada se ne vidite neko vrijeme. Znate da vam život bez njega ne bi bio toliko ispunjen i zabavan.

5. Nije vam neugodno plakati pred njim. On nije osoba koja će neugodno gledati u vas ne znajući što vam reći. On će vas zagrliti najjače što može, potapšati po kosi, obrisati vam suze i reći točno ono što u tom trenu trebate čuti da biste se osjećali bolje. Mrzi vas vidjeti tužnu jer je onda i on tužan i baš zato se uvijek trudi utješiti vas i oraspoložiti vas.

6. Ima razumijevanja za sve vaše ispušne ventile. On će ako treba satima slušati o svim vašim problemima na poslu, razmiricama s prijateljicama i svemu ostalome što vas muči. I uvijek će zauzeti vašu stranu (pa čak i kada znate da niste baš sto posto u pravu…).

7. Zajedno donosite važne odluke i oboje pristajete na kompromise. Normalno je da ne možete imati identično mišljenje po pitanju svega i da će ponekad doći do neslaganja, no u takvim trenucima, niti vi niti on nećete donijeti odluku sami ne uzimajući u obzir partnerove stavove i želje.

8. On vas nikada nije pokušao promijeniti nego vas voli baš takvu kakva jeste. Sa svim vašim vrlinama i manama, mušicama i neobičnostima. A svjesni ste i sami koliko ponekad nepodnošljivi možete biti.

9. Ne možete se zamisliti u vezi ni sa kim drugim. Jer iako savršenstvo ne postoji, imate osjećaj da je samo s njim veza dovoljno čarobna, ispunjujuća i da je doista veza kakvu želite za cijeli život.

(cosmopolitan.hr)

loading...

Facebook komentari