NEMOJ DA ISPADNETE NAIVNE BUDALE: 10 najčešćih laži koje muškarci izgovaraju..

 

Postoje različite vrste laži, neke su izgovorene sa najboljim namerama (iako to zvuči paradoksalno), neki da izbegnu svađu, a mnogi da izbegnu promenu u svom ponašanju koje su čini do tada. A muškarci nisu izuzetak u izgovaranju tih laži.

Ovo su 10 najčešćih laži koje muškarci izgovaraju.

“Naravno da ne smatram tvoju najbolju drugaricu atraktivnom.” Ako postavite takvo pitanje, vi smatrate da je vaša najbolja drugarica atraktivna, a smatra i on. Ali njegovo samo održanje u životu mu je važnije od iskrenog odgovora.

“Nikada ovo inače ne radim, ali…” Radi. Šta god da je u pitanju, on to radi stalno. Pogotovu ako ova faza prethodi njegovom samo pozivanju u vaš stan nakon sastanka.

“Mrzim striptiz klubove.” Možda jedino mrzi to što tamo ostavi svoj novac. Možda ne ceni pravilo “bez pipanja”, ali svakako uživa u pogledu.

“Ne znam zašto mi se bivša javlja.” Iako on nije inicijator konverzacije, on veoma dobro zna zbog čega je njegova bivša došla u situaciju da mu se ponovo javlja.

“Ja potpuno razumem zašto se tako osećaš.” A verovatno nema pojma. Zna samo da je mnogo lakše da tako odgovori nego da kaže “Mislim da si totalno poludela.”

“Nisi ti u pitanju, ja sam.” Možda i nije stvar u vama, ali zato što je previše nezreo da preuzme odgovornost za sopstvene postupke, on definitivno misli da jeste do vas.

“Naravno da mi ne smeta to što sam propustio utakmicu zbog druženja u parovima.” Nemojte da vas ova rečenica zavara. Nikada.

“Samo želim da se mazimo. Čak ni ne želim seks večeras.” Dajte mu pet minuta i njegove prave namere će biti otkrivene.

“Nisam zaboravio, samo nisam stigao danas.” Ovo se pogotovu odnosi na bitne datume, poput vaše godišnjice.

“Nikada ne razmišljam o drugim ženama.” Kao što nikad ne gleda porniće.

(cosmopolitan.rs)

loading...

Facebook komentari