Nemojte ni da pokušavate: 5 stvari koje NIKADA nećete promeniti kod njega

“Zgodan je, samo da ima drugačiji stil i bio bi savršen…”, većina žena je bar jednom videla frajera i pomislila upravo to. Promeniti patike ili stil oblačenja na frajeru nije toliko teško, ali kad menjaš dečka, važno je da znate granicu. Ovo su stvari koje ne smete ni pokušavati da promenite, inače će on zameniti vas.

Njegov stil
Neke žene smatraju da je dečko projekat, pogotovo kad je u pitanju ono što nosi. Naravno da možete promeniti njegovo oblačenje do neke granice, ali ako očekujete da ćete dečka koji najviše voli udobnu trenerku i mekanu majicu pretvoriti u nekoga ko nosi košulje i kravate, vreme je da odustanete od projekta.

Njegove prijatelje
Neki će ti biti super, neki će ti biti grozni, a svim njegovim prijateljima je zajednička jedna stvar – bili su tu pre i vrlo je verojatno da će ostati pored njega ako se vaša veza završi. Ako mislite da njegov frend ima loš utjecaj na njega, to je jedno, ali ako mislite da ćete svom dečku moći da objasnite kako želite da se prestane da se viđa s nekim prijateljom jer vam se ne sviđa… To je nešto sasvim drugo.

Njegov hobi
Možda je njegov hobi neverojatno glup, možda je opasan, možda mislite da je bolje da to vreme provede s vama, ali ne možete očekivati da će frajer samo napustiti nešto što voli jer vama to ne odgovara.

Njegove snove
Nešto o čemu sanja već dugo neće se promijeniti samo zato što se vama čini da to nema smisla. Ako ne potičeš njegove snove, to će sigurno zameriti, a ako pokušate da ih ubijete, ubićete samo vašu vezu.

Njegov odnos s majkom
Nije važno da li je to odnos u kojem on misli da je njegova majka savršena žena ili odnos u kojem on ne podnosi svoju majku, taj odnos je njegov odnos i ne možete se u njega mešati. Uvek možete pokušati sa savetom, ali nemojte očekivati da ćete moći da promenite njihovu dinamiku jer su je izgradili mnogo pre vaše veze.

Izvor: Index Rouge

loading...

Facebook komentari