Nestao spot „Ništa lično“: Mia Borisavljević maknuta sa Youtuba

Fanovi  pjevačice Mie Borisavljević ovih dana nisu u mogućnosti da uživaju u njenom spotu za poslednji hit „Ništa lično”, jer ga je Youtube uklonio! Spot je skinut na zahtjev američkih muzičara koji smatraju da su oštećeni, pošto se u ovoj pjesmi pojavjuje ton za koji su autori morali da dobiju licencu. Mia je upoznata sa ovim slučajem, ali se nije mnogo potresla, jer je autori pjesme uvjeravaju da će spot za nedjelju dana biće vraćen na ovu društvenu mrežu.

– Zbog greške ljudi koji su mi radili pjesmu spot je sklonjen.  Oni sad to ispravljaju sa nekim Amerikancima. Sporan je neki sempl, odnosno ton, valjda. Najbolje je da pozovete momke koji su radili pjesmu. Oni će vam bolje objasniti. U svakom slučaju, ništa strašno, spot će biti vraćen za nedjelju dana – rekla  je vlasnica sporne pjesme.

Sa druge strane, kompozitor i aranžer Marko Peruničić, član dvojca koji čini autorksi tim, tvrdi da postoji problem, ali ne tako veliki da bi mu se pridavao značaj.

– U pjesmi postoji sempl koji se sada čisti. Sve je u najboljem redu. Spot će biti vraćen za nekoliko dana sa istom statistikom. Ne znam sada detalje cijele procedure da bih vam tačno rekao kakav je problem nastao. Papirologija će uskoro biti gotova i spot će ponovo biti dostupan na Youtube – rekao je Peruničić.

Mijina posljednja pjesma je do trenutka kada je skinuta sa Youtube bilježila više od 10 miliona pregleda, a objavljena je prošlog ljeta. Dok čeka da joj se spot ponovo pusti u eter, Mia radi na novim pjesmama. Pjevačica je za svoju publiku spremila tri nove pjesme, a ona na kojoj su radili Damir Handanović i Marina Tucaković svjetlost dana treba da ugleda već u aprilu.

(Alo/Express)

loading...

Facebook komentari