Nevjerovatno precizan horoskop: Kako se slažete u krevetu..

 

Ovan
Članovi ovog znaka zrače neverovatnom seksualnošću i oni su impulsivni i puni energije. Oni vole da imaju seks „za jednu noć“ ili brze divlje akcije u nekom skrivenom uglu, čak i kada postoji opasnost da će ih uhvatiti. Ovan ne zna za predigru, oni mogu biti vrlo grubi kada su u ljubavnom transu.

Bik
Ovo je najosetljiviji znak u Zodijaku, pun želja i uvek spreman za akciju. Bik je veoma stidljiv, ali daje utisak mirne i pouzdane osobe. U mladosti se uglavnom fokusiraju na učenje tela i reakcije partnera, a tek nakon trideset godina njihov urođeni potencijal postaje očigledan, i oni počinju da uživaju u vođenju ljubavi na pravi način.

Blizanci
Oni ne mogu ostati na jednom mestu predugo, stalno lutaju, i jedva mogu ostvariti stabilnu vezu. Njihov odnos prema vođenju ljubavi se menja u njihovom srednjem dobu, kada postanu zreli i veoma posvećeni ljubavnici. Oni su vrlo maštoviti, osetljivi i oni uvek žele da otkriju detaljno u čemu njihov partneri uživa.

Rak
Romantičan, maštovit i strastven, Rak se predaje voljenoj osobi u potpunosti. Posle erotske igre oni ostaju da se maze sa svojim partnerom, jer je za njih veoma važno da osećaju bliskost i sigurnost nakon čina ljubavi, koji često njima znači više nego sam čin vođenja ljubavi. Pripadnicima ovog znaka je potrebno dosta vremena da izađu iz njihove ljuske i počnu sa osvajanjem osobe koju vole, a oni to rade samo kada su apsolutno sigurni da će biti uspešni.

Lav
Oni su dostojanstveni, puni samopouzdanja, sa kraljevskim manirima, a njihov cilj je da potpuno potčine svog partnera. Oni su galantni i rade najbolje što mogu, ali isto očekuju i od partnera. Članovi ovog znaka očekuju od njihove voljene osobe da se divi njihovim seksualnim sposobnostima: ako pohvale nedostaju, oni postaju uvređeni i hladni.

Devica
Niko ne zna tako mudro i promišljeno kao Devica da sakrije emocije i strast, ali kada ih konačno pokaže, postaje realna vulkanska erupcija. Voli vođenje ljubavi i uživa, ponekad iznenade svog partnera, koji bi mogao do tada da se zakune u njihovu nevinost. Device ne vole grubost, nestrpljenje i površnost.

Vaga
Sofisticirani članovi ovog znaka stupaju u seksualne odnose samo sa emocijama i u intimnim trenucima oni se predaju svom partneru svim svojim bićem. Sa svojim suptilnim, maštovitom pristupom čine čuda, pa se nemojte iznenaditi ako vas izluđuju šaputanjem „prljavih“ reči.

Škorpija
Provokativni, ali nikako nametljivi, članovi ovog znaka vole da otvoreno razgovaraju o akciji u krevetu, da opišu ono što ih privlači i odbija. Njihovo telo je u savršenom stanju, izgled je veoma važan za njih, i oni se brinu o tome da njihov partner izgleda atraktivno. Oni su vrlo posesivni i od partnera očekuju potpunu lojalnost.

Strelac
Strelac osvoja sve oko sebe neodoljivim šarmom, urođenim optimizmom i poštenjem. Oni su fantastični ljubavnici, vatreni, veoma maštoviti i skloni eksperimentisanju u krevetu, koji, međutim, oni nikada neće sami predložiti. Oni su veliki idealisti u stalnoj potrazi za savršenim odnosom zbog čega često menjaju partnere, uvereni da je svaki naredni bolji.

Jarac
Oni ne vole da otkrivaju osećanja i strogo kontrolišu svoje ponašanje. Međutim, iza ove krute spoljašnjosti krije se vatreni temperament i velika izdržljivost. Njihova zavisnost za akciju u krevetu je prisutna u mladosti, ali se ponekad izgubi tokom godina zbog ambicije, rada, braka i drugih obaveza. Ipak, vođenje ljubavi je, zajedno sa uspehom u poslu, za većinu Jarčeva najvažnija stvar u životu.

Vodolija
Neuhvatljiv i ekscentrični Vodolija iznenađenje okruženje svojim ponašanjem i stavovima, a u krevetu su nepredvidivi. Članovi ovog znaka su veoma duhovni, ali brinuti o njihovim fizičkim potrebama. Za njih, sve je uzbudljivo i neobično, i u krevetu predigra je najvažnije za njih, iako su spremni da se uključe u sve vrste igara.

Riba
Oni žive za ljubav i znaju da cene ono što im njihova voljena osoba daje. Oni postaju zavisni od čulnih zadovoljstava veoma rano. Kada vole, članovi ovog znaka daju partneru potpuno zadovoljstvo, a istovremeno neizmerno uživaju u ljubavi. Kada je u pitanju vođenje ljubavi, Ribama je seks sastavni deo emotivne veze i samim tim potpuno se predaju. Oni su veoma vešti ljubavnici i nepogrešivo otkrivaju šta uzbuđuje voljenu osobu i spremni su da isprobaju sve moguće eksperimente da bi zadovoljili svoje voljeno biće.

(zenskimagazin.rs)

loading...

Facebook komentari