NA OVO NISI RAČUNALA: 4 znaka da on želi samo prolaznu avanturu..

 

Nisu potrebni dugi razgovori ili dokazi da biste videle šta vaš novi dečko želi od vas! Prepoznajte momka koji želi samo seks uz pomoč 4 očigledna znaka:

“Baš si sexy”

Ukoliko je ovo jedini kompliment koji si do sada čula od njega, ne želimo da te obeshrabrimo, ali stvari su jasne. Momak koji te gleda kao seks ne može ni drugim komplimentom da te časti.

Ne otkriva ništa o sebi

Ako on planira samo da spava s tobom, zašto bi se onda trudio da odaje privatne informacije o sebi? Verovatno neće ni tebe mnogo zapitkivati jer ga jednostavno ne interesuje. Priče o privatnom životu i njemu oduzimaju vreme, koje možete potrošiti na druge stvari njemu bitne.

Iniciranje seksa

On je taj koji će gotovo uvek inicirati seks, a pritom neće voditi računa o tome da li je mesto ili vreme za to. Niti će ga zanimati vaše raspoloženje ili eventuelno ciklus (kada se verovatno nećete ni videti).

Nakon seksa – pravac kući!

Možda ti neće direktno reći da odeš iz njegovog stana nakon seksa, ali će se svim silama potruditi da sama shvatiš da bi voleo da odeš, jer “ujutro ima važan sastanak”. Još će mu lakši posao biti ako ste to obavili kod tebe, jer tada će se samo ustati i otići.

(cosmopolitan.rs)

loading...

Facebook komentari