NISU MOMCI UVEK KRIVI: 3 znaka koja otkrivaju da ste vi problem u vezi, a ne on!

Iako se za probleme u vezi češće krive jače polovine i njima se prepisuju greške, moramo da budemo realni i da upozorimo kada vi možete biti glavni i odgovorni za krah ljubavi.

U nekim situacijama iz najbolje namere ili straha devojke nesvesno mogu napravite sldeće 3 greške koje će sigurno ohladiti i najzaljubljenijeg momka. Pažljivo čitajte jer sledeća 3 znaka pokazuju da je možda došsao kraj vašoj vezi i to vašom krivicom!

Fokusirate se na negativne stvari
Kad god se pojavi neki problem, vi jednostavno ne možete da pređete preko njega. To ne samo da sabotira vašu vezu, već i vašeg partnera vremenom udaljava od vas. Postavite se u njegovu poziciju. Da li biste želeli pored sebe osobu koja će vam umesto osmeha svakodnevno poklanjati pridike i negativnost?

Živite u prošlosti
Ako želite da uspete kao par, vreme je da živite u sadašnjosti i okrenete se budućnosti, a ne prošlim vremenima. Ono što se dogodilo u prošlosti više ne možete da promenite i zato treba da ostavite iza seve. Takođe, ako razmišljate stalno o tome “što bi bilo kad bi bilo”, nećete daleko dogurati. Ljudi se menjaju pa tako i veze, i svako razdoblje donosi sa sobom nešto dobro, zato se fokusirajte na sadašnjost, a ne na prošla i buduća vremena.

Zanemarujete moć razgovora
Komunikacija i kompromis su dva temelja svake veze. U kriznim situacijama kroz koju svaka veza mora da prođe, jedino će iskren razgovor rešiti gotovo sve probleme. Zaboravite na “sve je u redu” i pričajte kada nije. Isto tako, ne zaboravite da je za svako pomirenje neophodno da se obe strane slože ili popust ekada je to potrebno. Ne budite nepopustljive, priznajte grešku kada treba, jer kompromis je kruna svakog dobrog odnosa.

Izvor: Index Rouge / Cosmopolitan

loading...

Facebook komentari