ODJEĆA ZBOG KOJE ĆE TE SVLAČITI POGLEDOM: Oni gube razum kada ženu vide u sljedećim krpicama

 

Naime, predstavljamo vam 5 odevnih komada koje muškarci prosto obožavaju da vide na vama.

Crvena haljina

Haljina je uvek pravi romantičan izbor za sve devojke, a crvena boja je ona koja najviše privlači muškarce… barem 71 odsto njih tako kažu. Izgledaćete ženstveno, sveže i razigrano, a crvena boja će vas definitivno izdvojiti iz gomile i navesti muškarce da vas posmatraju kroz veo strasti.

crvena-haljina

Košulja

Svaka žena bi trebalo da ima bar nekoliko različitih košulja u svom ormaru. Ne samo da je praktična i ležerna, košulja može biti i seksi jer 72 odsto muškaraca zamišlja kako je otkopčava.

Otvorena leđa

Mnoge žene kada žele da budu seksi prvo posegnu za otvorenim dekolteom, ali čak 87 posto muškaraca smatra kako je elegantnija, a opet seksi varijanta otkriti leđa.

gola-ledja

Štikle

Ovaj komad je ono što se stereotipno, ali i doista sviđa muškarcima – za 91 posto njih one su najseksi obuća za žene. Ipak, obavezno treba da razmislite o visini štikli kako biste hodali normalno jer loš hod na štiklama nije uopšte seksi.

Uske pantalone

Svaki muškarac smatra da žene koje dobro izgledaju u farmerkama su momentalno seksi. Naravno, obratite pažnju da to bude kroj koji ističe vašu zadnjicu.

Pencil suknja

Iako mnogi misle da su muškarcima najdraži minići, čak 60 odsto njih preferira suknje čija je dužina kraća oko 10 centimetara iznad kolena, što je dovoljno da se deo noge otkrije a da opet ne bude previše golišavo.

pencil-suknja

Bela potkošulja

Ovaj jednostavan komad odeće nešto je najseksi što mogu videti na ženi za svakog četvrtog muškarca.

(kurir.rs)

loading...

Facebook komentari