Otvoren Bingo City Centar

 

Svečanom ceremonijom i presijecanjem vrpce, Bingo City Centar, koji se u tuzlanskom naselju Kreka prostire na 40.000 kvadratnih metara, danas su otvorili gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović, voditeljica Službe marketinga kompanije Bingo Tatjana Paunoski, menadžerica Bingo City Centra Lidija Tomić te Fuad Rahmanović, dugogodišnji uposlenik kompanije Bingo .

– Ovo je veliki korak i za razvoj lokalne i regionalne ekonomije, kao i veliki korak u poboljšanju kvaliteta života građana Tuzle i svih onih koji u ovaj grad dođu”, istakao je danas Jasmin Imamović.

Gradnja objekata, najvećeg u Bingovom prodajnom lancu, započeta je u augustu 2015. godine, a završena za 15 mjeseci neprestanog rada.

-Bingo City Centar je izrastao rekordnom brzinom. Sa posebnim zadovoljstvom ističemo da je ovaj objekat na površini od 40.000 kvadratnih metara u potpunosti ispunjen. Tu smo da našim posjetiteljima pored dobrog shoppinga pripremimo i dobru zabavu”, kazala je menadžerica Lidija Tomić.

Pored Bingo Plus hipermarketanajveći šoping centar u ovom dijelu BiH, ali i regije, čine još velika igraonica, nekoliko restorana, kuglana Brunswick sa šest staza, Cinestar kino sa pet dvorana i više od 50 pojedinačnih prodavnica širokog asortimana.

Inače, u ovom centru, posjetioce će dočekati i brojne radnje svjetskih i regionalnih brendova, među kojima su i Zara, Brunswick Bowling, Retro, Sport Vision, Bershka, Koton, Terranova, Pull & Bear, Lindex, Deichman, Stradivarius, Buzz, Tom Tailor, Orsay, Piazza Italia, Swarovski, ali i mnogi drugi.

Ovaj Bingov objekat koji će uposliti oko 500 radnika je 181. poslovna jedinica kompanije Bingo.

Na samoj ceremoniji otvaranja je bilo prisutno nekoliko hiljada građana, a sve one koji danas, kada je produženo radno vrijeem centra do 23 sata očekuje cjelodnevni program u kojem će između ostalog učestvovati i bh. muzičke zvijezde Hari Mata Hari i Amel Ćurić.

Između nastupa spomenutih muzičara u 19.45 će biti priređen spektakularni vatromet.

Više fotografija pogledajte u galeriji na našoj Facebook stranici.

Izvor: Tuzlainfo.ba

loading...

Facebook komentari