Otvorite širom oči: Znakovi koje nikako ne smete ignorisati kada upoznajete njegove roditelje

Upoznavanje partnerovih roditelja je uglavnom jedanod najvećih stresova u vezi. I dok se trudite da ih impresionirate, stručnjaci tvrde kako to vreme možete iskoristiti i da biste saznali više o njemu. Način na koji on komunicira s članovima svoje porodice i način kako njegova porodica komunicira s vama, mogu vam dati važne informacije o tome kakva vas budućnost čeka kao par.

To je i odličan način da vidite postoje ikakve crvene zastavice na koje bi trebalo da pazite. Evo na što tačno mislimo.

Oni viču jedni na druge
Mi učimo od svoje porodice kako da komuniciramo s drugima i imamo tendenciju da usvojimo slične načine komuniciranja. Vikanje nije način na koji želite da on rešava probleme, zato dobro otvorite oči i uši posmatrajte njihovo ponašanje.

Oni dele sve jedni sa drugima
Nedostatak granica može postati problem za parove, s obzirom na to da bi to moglo da znači kako će se njegova porodice mešati i u vaše odluke kao para. Ako pomislite kako bi to mogao biti slučaj, razgovarajte o tome koje stvari moraju ostati između vas dvoje.

Njihove šale su okrutne
Ako šale i humor prelaze granicu dobrog ukusa, to može da ukaže na nezdravu dinamiku u komunikaciji. Posebna crvena zastavica je ako njegova porodica ponavlja uvrede. Dakle, ako se neko našali jednom na njegov račun, to nije problem. Ali ako se šala ponavlja, a počinju da je ponavljaju i ostali članovi, to je definitivno problem jer će to uticati na njegovo samopouzdanje, ali i na percepciju da su takve šale sasvim normalne.

Kritikuju ga pred vama
S vremenom i on će početi da kritikuje druge pred vama, a kasnije dolazite i vi na red. U svakom slučaju, o takvim stvarima važno je razgovarati što ranije, kako bi se postavile jasne granice.

Nije vam prijatno u njihovom društvu
Obratite pažnju i na to kako se vi osećate u njihovom društvu. Ukoliko vam nije prijatno i jeda čekate da pobegnete iz prostorije u kojoj se nalaze, to zapravo može ukazivati na neke probleme u odnosu koji nisu tako vidljivi na prvi pogled.

Izvor: Index Rouge

loading...

Facebook komentari