Ovako se žene srozavaju u muškim očima: Kada ovo uradiš, padaš najniže!

 

Sve žene žele da budu obožavane od strane muškarca kojeg vole. Nažalost, ipak rade stvari koje ih odbijaju. Ne zbog toga što je njihova ličnost grozna ili što im nisu privlačne, već zbog toga što rade pogrešne stvari tokom komunikacije.

Govoriš protiv sebe

Vaš muškarac, bio samo dečko ili životni saputnik, izabrao je vas, jer ste mu privlačni. Ukoliko počnete stalno da govorite kako ste debele, previše mršave, glupe, asocijalne (ili šta god vam već ponekad padne na pamet), činite da se on oseća glupo što vas je izabrao.

Ukoliko mislite da trebate da izgubite koji kilogram, ili promenite nešto kod sebe – učinite to. Na kraju, zar ne volimo svi ljude sa samopouzdanjem?

Žališ se na sve moguće

Kada kukate na sve, vaš partner se neće osećati cenjenim. Možda se i nalazite na užasnom mestu, ali nemojte na to da kukate, jednostavno recite šta vam i zbog čega ne odgovara. Fokusirajte se na to kako možete da provedete kvalitetno vreme zajedno, umesto da kukate kako ništa ne valja.

Izlaziš sa muškarcima kako bi rešila probleme

Ukoliko imate problem, trebate da ga rešite sami. Možete i da ga podelite i potražite savet, ali ne i da tražite da partner rešava vaše probleme. Osim ukoliko se nije desilo nešto baš veliko i potrebna vam je velika podrška, ili rame za plakanje.

devojka2-2

Pokušavaš da ga odvojiš od prijatelja (iz bilo kog razloga)

Vi ste izabrali njega, ali on je već izabrao prijatelje. Ukoliko oni imaju užasan uticaj na njega, možete mu to reći, ali ukoliko se samo ne slažete sa njima, nemojte da kukate na to stalno. Ne morate da provodite vreme sa njima, ali možete da budete kulturni. Ekstremne situacije zahtevaju poteze koje možda ne želite da pravite, ali kad jednostavno niste kliknuli zajedno i nemate drugih problema, ne trebate da se mešate.

Ljubomorišeš kad obrati pažnju na drugu ženu

To je u svačijoj prirodi, ako je neko zauzet nije slep. Umesto da ljubomorišete, budite srećni što je izabrao baš vas. Podstičite njegove seksualne fantazije, a onda se potrudite da ih ispunjava sa vama.

girl-495152_960_720-768x512

Pokušavaš da ga uhvatiš u zamku

Kontrola muškarca u smislu da mu ne dozvoljavate da se druži sa ženama, da ga terate da vas oženi i još mnogo toga, znači samo da mu ne ukazuhjete dovoljno poštovanja. Bez toga, svakja veza je propala. Pravi muškarac će činiti stvari koje priželjkujete, ali svakako neće isključiti svoje prijatelje iz života, samo zbog toga što to vama smeta. Ne možete da pravite osobu onakvom kakvom vi želite da bude. Ukoliko želite da bude ono što on nije, znači da ga ne volite njega, već vašu iluziju o njemu.

Upoređuješ ga sa muškarcima koji su u nečemu bolji od njega

Bred Pit je Bred Pit, a upoređivanje vašeg muškarca sa poznatim glumcima, pevačima i onima koji su po nečemu bolji ili uspešniji od njega, čini da se on oseća inferiorno. Muškarci vole komplimente, baš kao i žene. Oni vole kada je njihova lepša polovina ponosna na njih.

devojka-tuzna

Omalovažavaš ga

Izabrao je vas jer želi partnera, ne majku. Dozvolite mu da bude muškarac i da donosi svoje odluke. Ne ponižavajte ga pred drugima, a ponekad se povucite i dozvolite mu da on bude lider. U dužim vezama, lako je uzeti muškarca zdravo za gotovo. Svaki dan je novi dan u kome voljenoj osobi možete pružiti pažnju koju zaslužuje.

(24sata.rs)

loading...

Facebook komentari