Pazite šta naručujete: Hrana koju NIKAKO ne smete da jedete na prvom sastanku

Prvi sastanci su obično čudni, a većina ljudi ne zna kako da se ponaša i oslobodi od nervoze. U koliko izlazite na večeru, odabir pogrešnog jela je nešto što će napraviti još čudniju atmosferu.

Evo liste jela koja nikako ne smete jesti na prvom sastanku.

Špagete
Priznajte, ovo vam je svima prvo palo na pamet jer već znate kako izgledate dok jedete špagete. Kod kuće je to prihvatljivo, ali ne i na dejtu u nekom finom restoranu.

Kukuruz
Retki su oni koji mogu izgledati seksi dok jedu klip kukuruza, a sumnjamo i da uopšte postoje. Čak i ako mislite da to možete izvesti dobro, ostataka kukuruza među zubima nećete se rešiti do kraja večeri.

Rebarca
Nema baš ništa ženstveno u glodanju rebaraca, pa je najbolje da ih ne naručujete ako ste s nekim na prvom dejtu. Naravno, sigurno postoje i muškarci koje pali kada žene jedu kao neandertalci, ali to radije pokušajte otkriti kada se upoznate malo bolje.

Beli luk
Da li ovo uopšte treba objašnjavati?

Ljuta hrana
Ljuta hrana sa sobom nosi malo više rizika. Prvi je loš zadah, drugi je preznojavanje, a treći je velika šansa da ćete morati ranije zbrisati sa dejta kada vam proradi stomak.

Spanać
Još jedna hrana koja se obožava zavlačiti i u najmanje razmake između zuba.

Sve što ne znate da izgovorite
Ne trudite se da impresionirate nekoga na prvom sastanku tako što ćete naručiti Worcestershire sos ili nešto drugo što ne znate ni da izgovorite. Držite se poznate hrane i izbegnite sramotu.

Izvor: index.hr

loading...

Facebook komentari