PAZITE ŠTA PRIČATE: Ovih 8 stvari ni slučajno NE SMIJETE reći voljenom muškarcu

 

Sećate se pravila ’’Budite 100% iskreni jedno prema drugom’’, kako biste imali srećnu vezu? Da, baš to. To je jedna od najvećih šala, jer, realno, ne možete reći svom partneru baš sve, zar ne? Postoje trenuci kada je prosto najzrelija (i najmudrija) stvar koju možete učiniti – ćutanje.

Vodite računa i suzdržite se da svom partneru kažete bilo koju od ovih osam stvari.

# Da ste varali prethodne partnere

Istina je da vam je sigurno žao što ste spavali sa prijateljem bivšeg partnera, ali koga je briga? Znajući ove činjenice o vama ga neće naterati da vas više ceni jer ste bili potpuno iskreni sa njim. Naprotiv, izazvaće potpuno suprotnu reakciju. Zato, nikada ne pričajte o neverstvima koja ste počinili u prošlosti. Ono što ne zna ga ionako neće povrediti.

# Da neka od vaših prijateljica vara svog partnera

Činjenica je da stara izreka ’’Svaka ptica svome jatu leti’’ nije uvek istinita, ali ne možete ga kriviti ako krene da razmišlja u tom pravcu. Ako čuje da imate prijateljicu koja je sklona prevari, može pomisliti da vi niste ništa bolji. Stoga, ako ne želite da sumnja u vas čak i onda kada na svaki mogući način dokazujete svoju vernost, držite usta zatvorenim kada se dohvatite teme o prijateljicama i njihovim vezama.

# Da vas neki njegov prijatelj startuje

Ako je to nešto što se dogodilo u više navrata, svakako bi trebalo da mu kažete da mu prijatelj zabada nož u leđa. Ali, ako se tako nešto događa po prvi put, bolje je da prećutite. Jer, realno, koja je korist od usađivanja sumnje za nešto za šta niste ni sami sigurni da se dogodilo. Na taj način prijateljstvo neće biti uništeno zbog mogućeg nesporazuma.

# Da vas privlači još neko osim njega

Možda ste mislili da divljenje tom zgodnom momku sa velikim bicepsima od prekoputa nije ništa strašno. Pa, recimo da mnogo grešite. Nikako ne bi trebalo da to govorite ili pokazujete svom partneru, jer udarate tamo gde nikako ne biste smeli – na njegov ego. A kada mu je povređen ego, on to ispoljava u krevetu. A to svakako ne biste želeli da se dogodi, zar ne?

# Da bi trebalo da izađete sa vašim ’’cool’’ kolegom sa posla

Sama pomisao da mislite da je čovek sa kojim radite i provodite vreme od ponedeljka do petka ’’cool’’ će naterati vašeg partnera na ljubomoru. Pomisliće da vi želite da izlazite sa kolegom, a da njega koristite kao paravan. Dakle, koliko god ovaj predlog zvuči nevino, u većini slučajeva ima gadne posledice.

# Da prezirete njegovu majku

Nikada ne obraćajte pažnju na nedolično ponašanje njegove majke ili bilo kog rođaka sa kojim ste imali kontakt. Deljenje činjenice da ne volite ženu koja ga rodila će ga možda trenutno približiti vama, ali nikada ne znate da li će to u budućnosti iskoristiti protiv vas. Ako se ne osećate prijatno u krugu njegove porodice, delite to sa svojim prijateljima, jer oni sigurno neće otići reći mu sve o tome.

# Da niste impresionirani njegovim učinkom

Nebitno je da li vam kuva ručak, ima prezentaciju na poslu ili vas zadovoljava u krevetu, vi bi trebalo da budete njegova navijačica broj jedan. Bićete zapanjeni poboljšanjem u svemu što radi nakon što par puta izgovorite jednostavnu rečenicu ’’Verujem u tebe!’’.

# Da bi trebalo da bude bolji u krevetu

Ništa ne povređuje muškarčev ego kao izjava da nije dobar u krevetu. Da, vi svakako imate svoje seksualne potrebe, ali ako ih je on tek upoznao, ne znači da ste vi videli njegovo kompletno umeće u krevetu. Ne smete mu brutalno reći da je loš u krevetu.

Postoji i drugi način da mu kažete da nije dobar krevetu, a da ga ne povredite. Ili, još bolje, možete mu jednostavno reći šta vam se dopada kako bi on tačno znao šta treba da radi.

(zenskimagazin.rs)

loading...

Facebook komentari