Pjevačica u petom mjesecu trudnoće: Doktor zabranio Ani Nikolić da nastupa

“Labilna” Ana Nikolić, kako je i naziv njene pjesme sa posljednjeg albuma, koja je naišla na velike pluseve ljubitelja zanimljivih muzičkih ritmova sa primjesama pop fazona je u blaženom stanju. Stoga ne priliče prigovori nekih njenih kolega i ostalih dušebrižnika da se Ana u posljednjih nekoliko mjeseci udebljala i promijenila lični opis što je zaista primjetno.

Nikolićeva je u petom mjesecu trudnoće i uskoro će ona i reper Stefan Đurić Rasta postati roditelji.

– Da, istina je trudna sam i Rasta i ja smo jako sretni.  Za sada trudnoću podnosim jako dobro i nemam hvala Bogu nikavih problema. Drago mi je što će mi biti ispunjena jedna od životnih želja i što ću se ostvariti u ulozi majke – rekla je Ana, srbijanska pjevačica koja je poznata po jako zavodljivom plesu.

Ono što će možda rastužiti vlasnike diskoteka i ljubitelje Anine pjesme, odnosno njene obožavatelje je da će Ana u narednom periodu morati stopirati nastupe. Kako saznajemo od dobro obaviještenog izvora bliskog pjevačici to joj je preporučio ljekar.

– Obzirom da Ana ima 39 godina i da joj je ovo prva trudnoća, njen ginekolog joj je preporučio, odnosno zabranio nastupe u narednom periodu. Budući da je Ana jako energična i da na svojim nastupima daje sve od sebe, to bi moglo biti samo rizično ukoliko nastavi raditi, a to joj u ovim trenucima zaista ne treba. Odlučila je poslušati ljekara i stati sa nastupima, pa će najvjerovatnije sa Rastom, nakon što se završi snimanje emisija ”Ja imam talenat” otputovati na malo duži odmor nakon čega će se vratiti u Srbiji i čekati dan kada će na svijet donijeti svoje prvo dijete – kaže naš izvor blizak pjevačici.

Inače, Ana i Rasta su se upoznali na snimanju njenog posljednjeg albuma sredinom 2016. godine, a već 28. jula iste godine u prisustvu kumova i nekoliko bliskih prijatelja zakleli su se u vječnu ljubav i uplovili u bračnu luku. Imaju i zajednički duet za pjesmu ”Konkretno” koji na popularnom servisu Youtube bilježi deset miliona pregleda. Stefan Đurić Rasta do veze sa Anom i nije toliko bio poznat bh. javnosti dok se Nikolićeva dovodila u vezu sa nekoliko biznismena i sportista, kada je njen ljubavni život u pitanju.

Izvor: Express Magazin

loading...

Facebook komentari