Pola estrade nepismeno: Aleksandra Prijović i Vesna Zmijanac imaju samo osnovnu školu

Jelena Karleuša bila je, prema riječima njenih profesora, najgora učenica, ali je barem uspjela da nekako završi srednju školu, za razliku od kolegica Aleksandre Prijović i Vesne Zmijanac, koje imaju samo osam razreda!

– Aleksandra Prijović je u našoj školi završila tri razreda, ostao joj je još jedan. Nedavno je bila kod nas, uzela je svoja dokumenta i tada nam je rekla da planira da završi školu do kraja, ali nam nije kazala gdje i kad – kažu iz Druge srednje škole u Belom Manastiru, gdje je Prija nekada živjela.

Pevačica je još prije tri godine javno obećala da će se doškolovati.

– Mnogo radim, ali ću uskoro i to riješiti – izjavila je Aleksandra.Njena starija kolegica Vesna Zmijanac prekinula je srednju školu, ali ona nikad nije namjeravala da se vrati učenju. Ipak, prije nego što je zakoračila na estradu, pjevačica je završila tromjesečni kurs za daktilografa, koji je u to vrijeme bio veoma popularan! Pored Prije i Vesne, osnovnu školu imaju i Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović… Šerif Konjević na pitanje koliko ima od škole odgovara „dvanaest kilometara“, ali on tvrdi da je kasnije vanredno završio srednju ugostiteljsku. Na ovom spisku je i Hasan Dudić, a dugo se pričalo i da Dara Bubamara nema srednje obrazovanje.

(Kurir/Express)

loading...

Facebook komentari